Рецепт Салат з калі з сиром і хлібом
Рецепт приготування салату з тосканської капусти калі з шматочками підсмаженого хліба, сиром Пекоріно, оливковою олією, соком лимона і червоним перцем пластівцями.
опис приготування:
Цей легкий салат готується всього за 10 хвилин, до того ж він дуже корисний. Сир Пекоріно надає салату вершковий смак, лимонний сік - терпкість, а червоний перець - пікантність.
- пучок тосканської калі— 1 штука
- хліба— 1 скибочку(тонкий )
- часнику— 1 зубчик
- солі— 1/4 чайних ложки(плюс додаткова сіль )
- сиру Пекоріно— 1/4 Ст. ложки(плюс сир для прикраси)
- оливкового масла— 3 Ст. ложки(плюс масло для поливання)
- лимон, сік— 1 штука
- червоного перцю пластівцями— 1/8 чайних ложки
- мелений чорний перець— За смаком
2. Обсмажити скибочку хліба з обох сторін і розламати його на дрібні шматочки. Подрібнити в кухонному комбайні до тих пір, поки не вийдуть великі крихти.
3. Перетерти часник з 1/4 чайною ложкою солі. Ви можете використовувати для цього ступку і товкач, важкий ніж або м'ясорубку. Викласти часникову суміш в невелику миску. Додати 1/4 Столові ложки сиру, 3 столові ложки оливкової ложки масла, лимонний сік, щіпку солі, червоний перець пластівцями і чорний мелений перець. Перемішати всі інгредієнти разом.
4. Вилити соус на калі і ретельно перемішати.
5. Дати салату постояти протягом 5 хвилин, потім посипати хлібними крихтами і додатковим сиром Пекоріно.
Подібні рецепти
Дріжджовий яблучний пиріг
Рецепт приготування салату з помідорами. Секрет цього простого салату полягає в соусі. Він дуже легкий і корисний завдяки вмісту великої кількості зелені. кількість порцій: 4 помідори— 2 штуки(великі) Червона цибуля— ½ Штук часник— 4 часточки білий винний оцет— 2 Ст. ложки сіль— ½ Чайних ложок ...
Салат із запеченою гарбузом і калі
Якщо вам до душі легкі, корисні і смачні салатики, то в кулінарну скарбничку рекомендую додати цей класний рецепт. зовсім нескладний, яскравий і пікантний, він напевно вам сподобається. пробуйте! опис приготування: Гарбуз - дуже вдячний овоч, який відмінно підходить і для основних страв, і для...
Салат з сквошу, калі і квасолі
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу, капусти калі, квасолі і заправкою з лука, часнику, бальзамічного оцту, меду і червоного винного оцту. опис приготування: Капуста калі прекрасно поєднується з м'якоттю сквошу і квасолею. Цибулю і часник додають салату пікантний смак. середніх ск...
Салат з гарбуза і капусти калі
Рецепт приготування салату з гарбуза, капусти калі, меду, лука і квасолі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати гарбуз півколом. перемішати з 1 чайною ложкою олії і викласти на аркуші для випічки. випікати від 15 до 18 хвилин. Змішати бальзамічний оцет і меду. Змастити...
Піца зі сквошем і капустою калі
Рецепт приготування піци з запеченим сквошем, червоною цибулею, часником, капустою калі і сиром Моцарелла. опис приготування: Контрастна солодкість сквошу і легка гірчинка капусти калі роблять цю піцу дуже смачною. Використання каменю для піци при приготуванні забезпечує рівномірне нагрівання ...