Рецепт Семіфредо

Рецепт Семіфредо
Кількість порцій: 6 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Семіфредо - це десерт, який переводиться з італійського як "; напівхолодних ";. Він дуже схожий на морозиво, але готується по-іншому. Його основа - жовтки і вершки, а також різні добавки. спробуємо?

опис приготування:

Видів цих ласощів придумано немало, ми ж сьогодні дізнаємося про те, як приготувати семіфредо з арахісової пастою. Текстура страви більше схожа на збите вершкове масло, ніжна і тане в роті. Десерт прийнято подавати з топінгом або солодким соусом, тут підійде шоколадний або м'ятний смак.

  • цукор білий— 150 грам
  • Арахісова паста— 100 грам
  • Вершки для збивання— 240 мілілітрів
  • Яєчний жовток— 8 штук
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
семіфредо - фото крок 1 1. Отже, в глибокій мисці з'єднайте жовтки і 100 г пісочний.

семіфредо - фото крок 2 2. Потім поставте суміш на водяну баню. Додайте трохи окропу. Нагрівайте жовтки з цукром, не даючи їм кипіти. Постійно заважайте масу протягом 6 хвилин Вогні.

семіфредо - фото крок 3 3. Після цього протріть суміш через дрібне сито.

семіфредо - фото крок 4 4. Потім додайте ванільний екстракт і арахісову пасту. Все збийте в єдину консистенцію.

семіфредо - фото крок 5 5. Окремо збийте вершки з цукром. Третина вершків додайте в загальну масу. Збийте суміш міксером.

семіфредо - фото крок 6 6. Далі також частинами додайте вершки, обережно перемішуючи масу.

семіфредо - фото крок 7 7. Залиште десерт під харчовою плівкою в морозилці мінімум на 4 годину.

семіфредо - фото крок 8 8. Подавайте семіфредо порційно. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Семіфредо з laymom і манго

Тісто для тонкої піци

Рецепт приготування семіфредо з цедрою лайма, шматочками манго і кокосовою стружкою. опис приготування: Семіфредо - італійське домашнє морозиво з різноманітними наповнювачами: це можуть бути горіхи, ягоди, фрукти або шоколад. банку кокосового молока— 1 штука(400 г) банка згущеного молока— 1...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...