Рецепт Салат з гарбуза і капусти калі

Рецепт Салат з гарбуза і капусти калі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування салату з гарбуза, капусти калі, меду, лука і квасолі.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати гарбуз півколом. перемішати з 1 чайною ложкою олії і викласти на аркуші для випічки. випікати від 15 до 18 хвилин. Змішати бальзамічний оцет і меду. Змастити сумішшю скибочки гарбуза. Відкласти залишилася суміш. Випікати ще протягом 5 хвилин.

Тим часом викласти капусту у велику миску. Нагріти залишилася столову ложку масла в маленькій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і часник і смажити близько 4 хвилин. Додати червоний винний оцет і залишилася медову суміш. Довести до кипіння. Відразу ж залити гарячим соусом капусту і посипати сіллю. Приправить перцем. Додати гарбуз і квасоля. Накрити кришкою і дати постояти 5 хвилин. перемішати. Подавати салат теплим або кімнатної температури.


  • сквоша— 900 грам
  • оливкового масла— 1,5 Ст. ложки
  • бальзамічного оцту— 2 Ст. ложки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • капусти калі— 150 грам
  • Luk-salotų— 1 штука
  • часнику— 1 зубчик
  • червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • мелений перець— — За смаком
  • банку (450 г) квасолі— 1 штука
Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати гарбуз півколом. перемішати з 1 чайною ложкою олії і викласти на аркуші для випічки. випікати від 15 до 18 хвилин. Змішати бальзамічний оцет і меду. Змастити сумішшю скибочки гарбуза. Відкласти залишилася суміш. Випікати ще протягом 5 хвилин.

Тим часом викласти капусту у велику миску. Нагріти залишилася столову ложку масла в маленькій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і часник і смажити близько 4 хвилин. Додати червоний винний оцет і залишилася медову суміш. Довести до кипіння. Відразу ж залити гарячим соусом капусту і посипати сіллю. Приправить перцем. Додати гарбуз і квасоля. Накрити кришкою і дати постояти 5 хвилин. перемішати. Подавати салат теплим або кімнатної температури.


Подібні рецепти

Салат з червоної капусти, пекінської капусти і горіхів

Салат з капусти калі

Рецепт приготування салату з червоної капусти, пекінської капусти, яблук, запечених горіхів пекан в кленовому сиропі і заправкою з гірчиці, яблучного оцту, кленового сиропу і рослинного масла. опис приготування: Цей легкий хрусткий салат з капусти, яблук і горіхів зарядить вас відмінним настро...

Салат з калі з сиром і хлібом

Салат з калі з сиром і хлібом

Рецепт приготування салату з тосканської капусти калі з шматочками підсмаженого хліба, сиром Пекоріно, оливковою олією, соком лимона і червоним перцем пластівцями. опис приготування: Цей легкий салат готується всього за 10 хвилин, до того ж він дуже корисний. Сир Пекоріно надає салату вершкови...

Салат із запеченою гарбузом і калі

Салат із запеченою гарбузом і калі

Якщо вам до душі легкі, корисні і смачні салатики, то в кулінарну скарбничку рекомендую додати цей класний рецепт. зовсім нескладний, яскравий і пікантний, він напевно вам сподобається. пробуйте! опис приготування: Гарбуз - дуже вдячний овоч, який відмінно підходить і для основних страв, і для...

Салат з сквошу, калі і квасолі

Салат з сквошу, калі і квасолі

Рецепт приготування салату з запеченого сквошу, капусти калі, квасолі і заправкою з лука, часнику, бальзамічного оцту, меду і червоного винного оцту. опис приготування: Капуста калі прекрасно поєднується з м'якоттю сквошу і квасолею. Цибулю і часник додають салату пікантний смак. середніх ск...

Піца зі сквошем і капустою калі

Піца зі сквошем і капустою калі

Рецепт приготування піци з запеченим сквошем, червоною цибулею, часником, капустою калі і сиром Моцарелла. опис приготування: Контрастна солодкість сквошу і легка гірчинка капусти калі роблять цю піцу дуже смачною. Використання каменю для піци при приготуванні забезпечує рівномірне нагрівання ...