Рецепт Пиріг з малиною і ванільним кремом
Рецепт приготування пирога з ванільним кремом, збитими вершками і ягодами малини. Ванільний крем можна зробити заздалегідь за 4 дня і зберігати охолодженим в герметичному контейнері.
кількість порцій: 8-10
- яйця— 1 штука(тісто)
- густі вершки— 1 Ст. ложка(тісто)
- ваніль— 1/2 чайних ложки(тісто)
- сіль— 1/4 чайних ложки(тісто)
- яйце— 1 штука(крем)
- жовток— 2 штуки(крем)
- цукор— 6 Ст. ложок(крем)
- несолоне вершкове масло— 2 Ст. ложки(крем)
- ванільний екстракт— 2 чайних ложки(крем)
- свіжа малина— 360 грам
- цукор— 2 Ст. ложки(збиті вершки)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(збиті вершки)
2. Скропити форму для пирога маслом. Охолоджене тісто розірвати приблизно на 10 шматків і рівномірно викласти у форму.
3. Рукою притиснути всі шматки тесту до форми, розгладжуючи їх. Слідкуйте, щоб все тісто було однакової товщини. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник принаймні на 30 хвилин.
4. Розігріти духовку до 190 градусів. Випікати пиріг протягом 25-30 хвилин, до золотистого кольору. Дати повністю охолонути.
5. Зробити ванільний крем. Нагріти молоко в середній каструлі. У середній мисці змішати яйце і яєчні жовтки разом. Додати цукор і перемішати. Додати борошно і перемішати до загустіння.
6. Як тільки молоко закипить, зменшити вогонь і варити на середньому вогні, поступово додаючи яєчну суміш. Постійно помішуйте віночком, поки суміш не закипить. Готувати протягом ще 1 хвилини, поки суміш не стане дуже густою. Зняти з вогню і додати масло і ванільний екстракт. Процідити суміш через сито в миску.
7. Посипати охолоджений пиріг ягодами малини, потім залити охолодженим ванільним кремом. розрівняти шпателем.
8. Викласти зверху збиті з цукром і ванільним екстрактом вершки, прикрасити ягодами малини і подавати.
Подібні рецепти
Суничне желе з ванільним кремом
Рецепт приготування пирога з малиною, лимонною цедрою і пахтою. Замість малини в цьому пирозі ви можете використовувати чорницю, ожину або шматочки полуниці. кількість порцій: 8 розпушувач— 1/2 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки Вершкове масло— 230 грам(розм'якшене) ...
Пиріг з малиною з бісквітного тіста
Ділюся рецептом пирога з малиною з бісквітного тіста. Випічка смачна і ніжна — так само як з кондитерської! А для такого результату слід постаратися і купити всі інгредієнти. Воно того варте! опис приготування: Такий пиріг з малиною з бісквітного тіста варто приготувати хоча б раз, щоб зрозумі...
Пиріг із заварним кремом
Идеально подходит для приготовления в любую пору, если под рукой есть определённое количество слив. Главное — не переусердствуйте с количеством слив, всього повинно бути в міру. опис приготування: Вместо сливы я пробовала брать абрикосы, але, на жаль, эти фрукты слишком мягкие и после запекани...
Пиріг з кокосовим кремом
Рецепт приготування смачного пирога з кокосовим кремом. кількість порцій: 4 корж— 1 штука(для пирога) вершки— 1 штука(збиті) цукор— 1 штука кукурудзяний крохмаль— 3 Ст. ложки ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки кокосовий екстракт— 1/4 чайних ложки мигдальний екстракт— 2 краплі складові: ...
Пиріг з коричн заварним кремом
Рецепт приготування ароматного пирога з корицею і вершковим заварним кремом. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Розкачати пісочне тісто на злегка посипаною борошном поверхні до товщини 3 мм. Викласти тісто у форму діаметром 22 см, вирівняти краю. Накрити тісто пергаментним п...