Рецепт Салат «червоний захід» на зиму

Рецепт Салат «червоний захід» на зиму
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 50 хв.
Кожна господиня хоче зробити запаси на зиму, і не просто запаси, а смачні домашні закачування. Якщо ви любите помідори, то я покажу, як приготувати салат "; Червоний захід" на зиму. дивіться рецепт!

опис приготування:

Для салату "; Червоний захід" кращим вибором буде щільний сорт помідорів, например сливка. Вони відмінно варяться і при цьому зберігають форму. Вибирайте не перезрілі і м'які, а пружні червоні плоди. хай щастить!

  • помідори— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 250 грам
  • Болгарський перець— 250 грам
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • цукор— 50 грам
  • оцет столовий 9%  — 2 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
Салат Підготуйте овочі для консервації, все гарненько вимийте і очистіть. відміряйте масло, сіль і цукор. Оцет знадобиться в самому кінці перед закачуванням.

Салат Візьміть зручну антипригарним каструлю. Помідори поріжте на 4 частини, занадто великі можна порізати на 6-8 частин. Обов'язково виріжте місце кріплення плодоніжки. Складіть помідори в каструлю.

Салат Болгарський перець звільніть від насіння, помийте всередині і поріжте невеликими квадратами. Додайте його до помідорів.

Салат Очищену цибулю поріжте квадратами або півкільцями, додайте до овочів. Salat сіль, додайте цукор і олію рафіновану, за бажанням покладіть пару пучок чорного перцю.

Салат Перемішайте відразу салат. І відправте на вогонь, з моменту закипання варіть при слабкому кипінні 20 хвилин. Чи не перемішуйте, щоб зберегти форму овочів.

Салат Готовий салат полийте оцтом, струсіть каструльку, щоб оцет розійшовся. Розкладіть обережно столовою ложкою салат по стерильним баночках. засукайте. Переверніть догори дном до повного охолодження, після приберіть в прохолодне місце для тривалого зберігання.

Подібні рецепти

Салат «Дід Мороз-Червоний ніс»

Медовий курча з Вінтерфелла

Салат "; Дід Мороз-Червоний ніс" стане незамінним блюдом під час новорічних свят. Готується він на основі овочів, яєць і крабових паличок і виходить дуже смачним! опис приготування: Новорічний салат "Дід Мороз-Червоний ніс" готується дуже просто: відварені овочі в мундирі, яйця і крабові палич...

Салат «балатонського» на зиму

Салат «балатонського» на зиму

Коли взимку не вистачає літніх овочів, на виручку приходить консервація, особливо салатики. Хочу запропонувати вам на пробу чудовий варіант заготовки, яка однозначно доведеться вам до душі. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу звернути вашу увагу на те, що пропорції солі, оцту і масла ви мо...

Салат болгарський на зиму

Салат болгарський на зиму

У кожної господині за радянських часів була кулінарна зошит. Неодмінно там зберігався рецепт болгарського салату. Це було модно і, звичайно, смачно. Хочу поділитися рецептом з такою зошити. опис приготування: Болгарському салату властива виражена солодкість, цим він і подобався завжди жіночій ...

Салат «Донський» на зиму без стерилізації

Салат «Донський» на зиму без стерилізації

Салат "; Донський" — відмінний спосіб заготівлі овочів на зиму. Це хороша закуска або гарнір до м'яса, птиці, рибі. ділюся рецептом! опис приготування: Рецептів "; Донського" салату дуже багато, але склад овочів приблизно однаковий. Іноді додають капусту, а замість червоних, зрілих помідорів к...

Салат «десятка» на зиму

Салат «десятка» на зиму

Якщо ви любите овочі і хочете, щоб вони на столі були цілий рік, то розповім про рецепт, як приготувати салат «Десятка» на зиму. Дуже простий і доступний за вартістю рецепт зимової закрутки. опис приготування: Салат можна їсти відразу після приготування, тільки остудіть його, а можна закрутити...