Рецепт Пироженко «Павлова»

Рецепт Пироженко «Павлова»
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати Пироженко "; Павлова" - неймовірно красивий, смачний, повітряний і простий у приготуванні десерт, якої точно стане прикрасою вашого святкового столу!

опис приготування:

Незважаючи на те, що тістечко "; Павлова" можна вважати вишуканим, приготувати його насправді дуже легко. Основою для тістечка служить безе, яке ви можете сушити в формі торта або у формі окремих тістечок. В якості крему можна брати або збиті вершки без будь-яких добавок, або ж змішати їх з маскарпоне. Прикрасити таке тістечко необхідно фруктами і ягодами, так воно вийде неймовірно красивим і святковим.

  • білки великі— 2 штуки
  • Цукрова пудра— 150-170 грам(100д в merengu, 60-70г в крем за смаком)
  • Лимонний сік— 1/4 чайних ложки
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • Жирні вершки від 33%  — 2/3 склянки
  • Sиr маскарпоне— 1/3 склянки
  • Фрукти та ягоди— 1 Склянка
Пироженко 1. Білки відокремити від жовтків і додайте до них лимонний сік. Додайте трохи цукрової пудри і збийте на середній швидкості до утворення пінки.

Пироженко 2. Потім порціями введіть решту цукрову пудру і збивайте, поступово збільшуючи швидкість збивання. Потім додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте лопаткою.

Пироженко 3. За допомогою кондитерського мішка висадіть на застелений пергаментним папером деко невеликі основи для тістечка. Висушіть безе в духовці при температурі 80 градусів протягом 1-1,5 години до хрусткої скоринки.

Пироженко 4. Приготуйте крем: вершки збийте з цукровою пудрою і маскарпоне. За допомогою кондитерського мішка висадіть крем в готову основу тістечка, прикрасивши нарізаними фруктами. Смачного!

Подібні рецепти

Тістечко «Павлова»

Безе Павлова

Тістечко "; Павлова" — по суті торт "; Анна Павлова ";, тільки в зменшеному вигляді, який готують з меренги. Десерт незвичайно ніжний, повітряний, смачний і красивий. опис приготування: Тістечка "; Павлова" готують з меренги, але і її можна зробити різними способами. У мене це швейцарська мере...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...