Рецепт Rostʙif

Рецепт Rostʙif
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування ростбіфа (запеченої яловичини). Великі шматки яловичини попередньо обсмажуються і запікається.

опис приготування:

В приготуванні страви використовується яловича вирізка і рослинне масло. Вибір правильного шматка м'яса грає тут важливу роль. За бажанням м'ясо годі й перчити і не солив.

  • вирізка яловича— 1000 грам
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
Rostʙif - фото крок 1 1. В першу чергу необхідно з яловичої вирізки зрізаємо все жили. У тому випадку, якщо на м'ясі є жирок, то його можна не обрізати, щоб воно було більш соковитим.

Rostʙif - фото крок 2 2. М'ясо обв'язувати шпагатом не обов'язково, залишаємо його таким як є. Так само ми не будемо його натирати сіллю і перцем.

Rostʙif - фото крок 3 3. Беремо велику сковороду, розігріваємо в ній рослинне масло, ложем туди м'ясо і починаємо обсмажувати його з усіх боків, поки не утвориться рум'яна кірочка. Сковорода повинна стояти на досить сильному вогні. М'ясо класти необхідно тільки на сильно розігріту сковороду.

Rostʙif - фото крок 4 4. Тепер обсмажене м'ясо слід відправити запікатися в духовку. Духовку розігріваємо до температури приблизно 220-250 градусів, і хвилин через п'ятнадцять температуру в духовці зменшуємо градусів до 150-160 і доводимо мясо до готовності. При приготуванні м'яса його необхідно поливати соком, який виділяється в процесі приготування. У тому випадку, якщо в м'ясі мало соку або воно не жирне, на нього можна полити трохи рослинного масла, можна полити і іншим жиром. Від розміру шматка м'яса і від того, як воно просмажене, залежить його готовність. Приблизний час приготування хвилин сорок п'ять. Щоб сік в м'ясі рівномірно розподілився, вона повинна трохи полежати. Після можна нарізати.

Подібні рецепти

Салат «Rostʙif»

Пельмені (класичний рецепт)

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати салат "; Ростбіф ";. Такий салат можна віднести до високої кухні, а його подача буде не гірше, ніж в ресторані. Любителям стейків присвячується! опис приготування: Шалено вигідна подача такого салату прикрасить будь-який стіл. Одночасно ситний і л...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...