Рецепт Рис зі свининою по японськи
Здавалося б, зовсім невеликі зміни у вигляді японського соусу допоможуть зробити ваш звичний обід або вечерю по-справжньому екзотичним і оригінальним! Спробуйте, вам сподобається!
опис приготування:
Смачне і ситне блюдо, яке володіє східним колоритом і при цьому легко готується? Немає нічого простіше, якщо ви готуєте рис зі свининою по-японськи в домашніх умовах! Спробуйте самі і переконайтеся, що готувати можна легко і приємно, лише злегка змінюючи звичним інгредієнтів, додаючи замість них щось нове і отримуючи в результаті оригінальне блюдо!
- свинячі відбивні— 4 штуки
- яйця— 2 штуки
- борошно— 1/2 склянки
- Сухарі паніровочні— 1/2 склянки
- паприка— 0.5 Ст. ложки
- Перець чилі— 0.5 Ст. ложки
- часникова пудра— 1 Ст. ложка
- сіль— 0.5 Ст. ложки
- соус теріякі— 8 Ст. ложок(половина — для рису, половина — для м'яса)
- Рис відварний— 200 грам
- спеції— 1 За смаком
2. В окремій мисці збиваємо яйця і сіль до однорідності. В окрему ємність висипаємо сухарі, а ще в одну помістимо борошно. Кожну відбивну занурюємо в яйце, потім в борошно і в сухарики.
3. Обсмажити на сухій сковороді або на невеликій кількості оливкової олії. Соус теріякі змішаємо з перцем, паприка, часниковою пудрою і спеціями за смаком.
4. Мал (у мене був заздалегідь відварений) змішаємо з невеликою кількістю соусу, викладаємо на тарілку. зверху — порізане шматочками м'ясо, поливаємо соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Гостра курка по-грузинськи
Швидкий варіант урізноманітнити рибні котлети, надавши їм не тільки інший вид, але і смак. Пригощайтеся! опис приготування: Для таких паличок підійде будь-який фарш з білої риби. Картопляний крохмаль не підійде, смужки вийдуть Клеклі. Фарш має вийти, як густий кефір. Сковороду потрібно брати з...
Плов по-японськи
Рецепт приготування плову в японських традиціях. опис приготування: Для цієї страви краще взяти круглозерний японський рис "; Нішікі ";. Або «жасминовий» рис. рису— 1 Склянка яловичини— 400 грам вареної шинки— 300 грам цибулини— 2 штуки солодкий перець— 1 штука яйця— 3 штуки соєвого соусу— 1...
Риба по-японськи
Ось уже два десятиліття, як всю планету підкорили суші і роли, а ось інший рецепт приготування риби по-японськи загальносвітове визнання обійшло стороною. Між іншим, saşimi — одне з найпростіших і смачних страв на світі! опис приготування: Saşimi — традиційне блюдо японської кухні. Готується п...
Плов на сковороді зі свининою
Цей рецепт відрізняється від інших. Перед варінням я розпарюють рис, що робить плов ніжним і розсипчастим. Спробуйте приготувати плов на сковороді зі свининою по моїм рецептом. впевнена, вам сподобається. опис приготування: Відмінним варіантом для плову буде пропарений довгий рис або нешліфова...
Рагу зі свининою і овочами
На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...