Рецепт Рис зі свининою по японськи

Рецепт Рис зі свининою по японськи
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 40 хв.
Здавалося б, зовсім невеликі зміни у вигляді японського соусу допоможуть зробити ваш звичний обід або вечерю по-справжньому екзотичним і оригінальним! Спробуйте, вам сподобається!

опис приготування:

Смачне і ситне блюдо, яке володіє східним колоритом і при цьому легко готується? Немає нічого простіше, якщо ви готуєте рис зі свининою по-японськи в домашніх умовах! Спробуйте самі і переконайтеся, що готувати можна легко і приємно, лише злегка змінюючи звичним інгредієнтів, додаючи замість них щось нове і отримуючи в результаті оригінальне блюдо!

  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • яйця— 2 штуки
  • борошно— 1/2 склянки
  • Сухарі паніровочні— 1/2 склянки
  • паприка— 0.5 Ст. ложки
  • Перець чилі— 0.5 Ст. ложки
  • часникова пудра— 1 Ст. ложка
  • сіль— 0.5 Ст. ложки
  • соус теріякі— 8 Ст. ложок(половина — для рису, половина — для м'яса)
  • Рис відварний— 200 грам
  • спеції— 1 За смаком
Рис зі свининою по японськи - фото крок 1 1. м'ясо розморозимо, при необхідності позбавляємося від зайвих шматочків. Натираємо сіллю і перцем, відбиваємо молотком.

Рис зі свининою по японськи - фото крок 2 2. В окремій мисці збиваємо яйця і сіль до однорідності. В окрему ємність висипаємо сухарі, а ще в одну помістимо борошно. Кожну відбивну занурюємо в яйце, потім в борошно і в сухарики.

Рис зі свининою по японськи - фото крок 3 3. Обсмажити на сухій сковороді або на невеликій кількості оливкової олії. Соус теріякі змішаємо з перцем, паприка, часниковою пудрою і спеціями за смаком.

Рис зі свининою по японськи - фото крок 4 4. Мал (у мене був заздалегідь відварений) змішаємо з невеликою кількістю соусу, викладаємо на тарілку. зверху — порізане шматочками м'ясо, поливаємо соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Рибні палички по-японськи

Гостра курка по-грузинськи

Швидкий варіант урізноманітнити рибні котлети, надавши їм не тільки інший вид, але і смак. Пригощайтеся! опис приготування: Для таких паличок підійде будь-який фарш з білої риби. Картопляний крохмаль не підійде, смужки вийдуть Клеклі. Фарш має вийти, як густий кефір. Сковороду потрібно брати з...

Плов по-японськи

Плов по-японськи

Рецепт приготування плову в японських традиціях. опис приготування: Для цієї страви краще взяти круглозерний японський рис "; Нішікі ";. Або «жасминовий» рис. рису— 1 Склянка яловичини— 400 грам вареної шинки— 300 грам цибулини— 2 штуки солодкий перець— 1 штука яйця— 3 штуки соєвого соусу— 1...

Риба по-японськи

Риба по-японськи

Ось уже два десятиліття, як всю планету підкорили суші і роли, а ось інший рецепт приготування риби по-японськи загальносвітове визнання обійшло стороною. Між іншим, saşimi — одне з найпростіших і смачних страв на світі! опис приготування: Saşimi — традиційне блюдо японської кухні. Готується п...

Плов на сковороді зі свининою

Плов на сковороді зі свининою

Цей рецепт відрізняється від інших. Перед варінням я розпарюють рис, що робить плов ніжним і розсипчастим. Спробуйте приготувати плов на сковороді зі свининою по моїм рецептом. впевнена, вам сподобається. опис приготування: Відмінним варіантом для плову буде пропарений довгий рис або нешліфова...

Рагу зі свининою і овочами

Рагу зі свининою і овочами

На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...