Рецепт Плов по-японськи
Рецепт приготування плову в японських традиціях.
опис приготування:
Для цієї страви краще взяти круглозерний японський рис "; Нішікі ";. Або «жасминовий» рис.
- рису— 1 Склянка
- яловичини— 400 грам
- вареної шинки— 300 грам
- цибулини— 2 штуки
- солодкий перець— 1 штука
- яйця— 3 штуки
- соєвого соусу— 100 мілілітрів
- червоного гострого перцю— 0,25 чайних ложки
- свіжі огірки— 2 штуки
- рослинна олія— 1 штука(для обсмажування)
Рис промити теплою
водою, стікає вода повинна стати абсолютно прозорою. засипати рис
в каструлю, влити холодну воду так,
щоб він був прихований, і залишити на 1,5-2 ч. Злити воду. Потім в рис залити
2 склянки свіжої води, поставити
на максимальний вогонь, як закипить,
злегка посолити і зменшити вогонь
до мінімального і варити до готовності, приблизно
15 хв. Видалити рис з вогню, закрити кришкою і залишити в теплому місці.
яйця і 2 ст. L. соєвого соусу збити віночком до однорідної пишної маси.
На розігріту сковороду влити спочатку 1 немає. L. рослинної олії,
нагріти, а потім додати половніну
яєчної суміші. через 1 хв. перевернути
готовий млинець і обсмажити з іншого боку ще
1 хв. Викласти млинець на тарілку.
Спекти таким чином млинці з усієї яєчної
суміші. остудити, після чого
нарізати соломкою.
лук очистити, тонко нарубати півкільцями. перець вимити, порізати на дві частини, серцевину видалити, м'якоть
нарізати тонкою соломкою. яловичину вимити, гарненько обсушити паперовими
серветками і порізати на тонкі довгі
шматочки. У двох сковородах нагріти
по 1 ст. L. рослинної олії. на одній
сковороді обсмажити цибулю з солодким перцем (6 хвилин), на другий - яловичину (9 хвилин.).
вимитий огірок , порізати соломкою.
Так само нарізати шинку. Додати
в рис обсмажені цибулю, перець і яловичину. Потім шинку і смужки омлету, гарненько
перемішати. Залити соєвим
соусом, приправити гострим перцем.
При необхідності посолити.
Перед подачею додати у страві нарізаний
огірок.
Подібні рецепти
Салат «глухар гніздо» з огірком
приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...
Плов з гречки з куркою
Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...
Плов з індоуткі
Рецептів плову є безліч, у кожної господині напевно є свій секрет приготування цього смачного і ситного страви. Сьогодні поділюся своїм варіантом готування плову з індоуткі. опис приготування: Незважаючи на те, що варіацій і тонкощів в приготуванні плову може бути багато, основний сценарій зал...
Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами
Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати куря...
Пиріг-плов
Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...