Рецепт Плов по-японськи

Рецепт Плов по-японськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування плову в японських традиціях.

опис приготування:

Для цієї страви краще взяти круглозерний японський рис "; Нішікі ";. Або «жасминовий» рис.

  • рису— 1 Склянка
  • яловичини— 400 грам
  • вареної шинки— 300 грам
  • цибулини— 2 штуки
  • солодкий перець— 1 штука
  • яйця— 3 штуки
  • соєвого соусу— 100 мілілітрів
  • червоного гострого перцю— 0,25 чайних ложки
  • свіжі огірки— 2 штуки
  • рослинна олія— 1 штука(для обсмажування)
Плов по-японськи - фото крок 1 складові

Плов по-японськи - фото крок 2 Рис промити теплою
водою, стікає вода повинна стати абсолютно прозорою. засипати рис
в каструлю, влити холодну воду так,
щоб він був прихований, і залишити на 1,5-2 ч. Злити воду. Потім в рис залити
2 склянки свіжої води, поставити
на максимальний вогонь, як закипить,
злегка посолити і зменшити вогонь
до мінімального і варити до готовності, приблизно
15 хв. Видалити рис з вогню, закрити кришкою і залишити в теплому місці.

Плов по-японськи - фото крок 3 яйця і 2 ст. L. соєвого соусу збити віночком до однорідної пишної маси.

Плов по-японськи - фото крок 4 На розігріту сковороду влити спочатку 1 немає. L. рослинної олії,
нагріти, а потім додати половніну
яєчної суміші. через 1 хв. перевернути
готовий млинець і обсмажити з іншого боку ще
1 хв. Викласти млинець на тарілку.

Плов по-японськи - фото крок 5 Спекти таким чином млинці з усієї яєчної
суміші. остудити, після чого
нарізати соломкою.

Плов по-японськи - фото крок 6 лук очистити, тонко нарубати півкільцями. перець вимити, порізати на дві частини, серцевину видалити, м'якоть
нарізати тонкою соломкою. яловичину вимити, гарненько обсушити паперовими
серветками і порізати на тонкі довгі
шматочки. У двох сковородах нагріти
по 1 ст. L. рослинної олії. на одній
сковороді обсмажити цибулю з солодким перцем (6 хвилин), на другий - яловичину (9 хвилин.).

Плов по-японськи - фото крок 7 вимитий огірок , порізати соломкою.
Так само нарізати шинку. Додати
в рис обсмажені цибулю, перець і яловичину. Потім шинку і смужки омлету, гарненько
перемішати. Залити соєвим
соусом, приправити гострим перцем.
При необхідності посолити.
Перед подачею додати у страві нарізаний
огірок.

Подібні рецепти

Плов з бурого рису

Салат «глухар гніздо» з огірком

приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...

Плов з гречки з куркою

Плов з гречки з куркою

Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...

Плов з індоуткі

Плов з індоуткі

Рецептів плову є безліч, у кожної господині напевно є свій секрет приготування цього смачного і ситного страви. Сьогодні поділюся своїм варіантом готування плову з індоуткі. опис приготування: Незважаючи на те, що варіацій і тонкощів в приготуванні плову може бути багато, основний сценарій зал...

Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами

Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами

Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати куря...

Пиріг-плов

Пиріг-плов

Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...