Рецепт Рагу зі свининою і овочами
На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне.
опис приготування:
Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, а далі все піде як по маслу. У страві можна змішувати будь-які овочі, кому які більше до душі, різні види м'яса, копченостей. Блюдо універсальне і вітамінне, його можна подавати самостійно, як гарнір або до пюре, макаронів.
- свиняча вирізка— 0,5 кілограма
- Рослинна олія— За смаком
- капуста— 400-500 грам
- Буряк— 3 штуки
- картопля— 4 штуки
- морквина— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Огірки солені— 2 штуки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Сіль і спеції— За смаком
2. Перекладаю м'ясо в миску і посипаю сіллю, спеціями (за смаком), перемішую.
3. Вливаю соєвий соус і ще раз перемішую, залишаю на 10 годин для маринування.
4. У чашу мультиварки додаю рослинне масло, розігріваю її гарненько і викладаю мариноване м'ясо, обсмажую в режимі "; Жарка" 20-25 хвилин.
5. Тим часом займуся овочами. Цибуля чищу і промиваю, нарізаю його тонкими півкільцями.
6. морква чищу, мою і натираю на крупній тертці або нарізаю тонкою соломкою.
7. Буряк чищу і мою, потім нарізаю її невеликими кубиками.
8. картоплю очищаю, промиваю і нарізаю приблизно такими ж шматочками, як і буряк.
9. капусту мою, зрізаю верхні листки і шаткую її дрібно.
10. Обсмажене м'ясо дістаю з мультиварки і перекладаю в миску.
11. У той же масло, де готувалося м'ясо, відправляю цибулину, морквину і буряк, перемішую і готую 10 хвилин.
12. Потім всипав картопельку, обсмажую ще хвилин 10 і додаю капусту, солю і перчу, вливаю трохи води, лавровий лист і томатну пасту. Всипаю м'ясо і включаю програму "; Гасіння" і час 60 хвилин.
13. Періодично відкриваю кришку і перемішую всі продукти, для 10 хвилин до закінчення додаю порізані солоні огірки.
14. Подаю страву обов'язково гарячим, воно смачне, соковите і поживне.
Подібні рецепти
Овочеве рагу зі свининою
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...
Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином
І знову ділюся рецептом рагу, на цей раз зі свіжих овочів з м'ясом. Влітку такий достаток овочів, що повторюватися і нудьгувати не доводиться! Нові нюанси і аромати зроблять страву незабутньою! опис приготування: Візьміть молоду нежирну свинину і блюдо буде готово менше, ніж за годину! А свіжи...
Рагу зі свининою в духовці
Я дуже часто готую рагу. І перша причина цього криється в тому, що тут завжди можна включити фантазію на повну, спробувати щось нове, пограти з поєднаннями продуктів, добавками, приправами. опис приготування: наприклад, сьогодні я вирішила розповісти вам, як приготувати рагу зі свининою в духо...
Рагу з квасолі з овочами
У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...
Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...