Рецепт Рибний рулет з шпинатній начинкою

Рецепт Рибний рулет з шпинатній начинкою
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування рибного рулету.

кількість порцій: 12
  • філе лосося— 500 грам
  • філе білої риби— 300 грам(судак, морський
    мова або камбала)
  • молока— 100 мілілітрів
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука(розділене на білок і жовток)
  • вершкового масла— 50 грам
  • вершків— 300 мілілітрів
  • тертого мускатного ореха— 1 щіпка
  • стручковой фасоли— 500 грам
  • яєчний жовток— 1 штука
  • панірування— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Рибний рулет з шпинатній начинкою - фото крок 1 підігріти молоко. Борошно просіяти в ємність разом із сіллю, перцем і мускатним горіхом. влити жовток. Вимішуючи тісто віночком, влити тепле молоко і розм'якшене вершкове масло
Перемістити суміш в сотейник і збиваючи,
підігрівати на невеликому вогні, поки суміш
не почне відставати від стінок сотейника.

Рибний рулет з шпинатній начинкою - фото крок 2 Філе білої риби помістити в блендері і довести до однорідної маси. Влити остигнула молочно-борошняну суміш і білок, вершки збити
і потроху додавати в суміш, покласти
пюре в холодильник.

Рибний рулет з шпинатній начинкою - фото крок 3 Квасоля припустити в киплячій підсоленій воді пару хвилин. Перекинути на друшляк, потім подрібнити в пюре. Додати жовток, паніровці і 2 ст. L. пюре
з білої риби. Перешкодити і поставити
в холодильник на пів години.

Рибний рулет з шпинатній начинкою - фото крок 4 Форму для випічки змастити маслом, прикрити папером.
Укласти на дно половину рибного
пюре. Округлої стороною ложки зробити
по всій довжині форми западину.

Рибний рулет з шпинатній начинкою - фото крок 5 Філе лосося порізати тонкими шматочками, покласти поперек так, щоб вони
трохи знаходили один на одного. За жолобку укласти начинку з квасолі, зробивши у вигляді циліндра.

Рибний рулет з шпинатній начинкою - фото крок 6 Загорнути краї лосося поверх начинки. Зверху укласти пюре
білої риби. Накрити шматком промасленого пергаменту. Готувати протягом години в нагрітій до 180 ° С духовці. дати охолонути, вилучити
з форми і порізати на шматки.

Подібні рецепти

Рулет рибний з нори

Рибний рулет з горбуші

Якщо ви любите пробувати щось новеньке і цікаве, тоді обов'язково зверніть свою увагу на цей оригінальний варіант, як приготувати рулет рибний з нори. Це чудова холодна закуска. опис приготування: Про користь риби можна говорити досить довго. У цій страві поєднується і біла, і червона рибка. Д...

Рулет з фаршу з начинкою

Рулет з фаршу з начинкою

Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів — це смачний і ситний пиріг. Його приготування складається з трьох етапів: тісто (основа пирога), начинка і заливка. Гарний відкритий рибний пиріг можна розділити на 8 порцій. опис приготування: Щоб приготувати пиріг рибний з консервів нам багато не потрібно. Протягом ...

Пиріг рибний з сайра

Пиріг рибний з сайра

Дешевий в приготуванні і швидкий пиріг рибний з сайра виходить дуже смачним. Таким блюдом можна побалувати навіть гостей, а подається пиріг і в холодному, і в гарячому вигляді. опис приготування: Як відомо, в процесі термічної обробки продукти втрачають свої корисні речовини, але з сайра все і...

Пиріг рибний

Пиріг рибний

Ви все ще недооцінюєте рибні пироги? дуже даремно, адже можна зробити смачний і подати його на обід або на вечерю. розповідаю, як приготувати пиріг рибний з червоною і білою рибою. опис приготування: В якості основи для пирога використовую картопля, який можна замінити тестом (зробити його сам...