Рецепт Рибний рулет з шпинатній начинкою
Рецепт приготування рибного рулету.
кількість порцій: 12
- філе лосося— 500 грам
- філе білої риби— 300 грам(судак, морський
мова або камбала) - молока— 100 мілілітрів
- борошна— 2 Ст. ложки
- яйце— 1 штука(розділене на білок і жовток)
- вершкового масла— 50 грам
- вершків— 300 мілілітрів
- тертого мускатного ореха— 1 щіпка
- стручковой фасоли— 500 грам
- яєчний жовток— 1 штука
- панірування— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Перемістити суміш в сотейник і збиваючи,
підігрівати на невеликому вогні, поки суміш
не почне відставати від стінок сотейника.
Філе білої риби помістити в блендері і довести до однорідної маси. Влити остигнула молочно-борошняну суміш і білок, вершки збити
і потроху додавати в суміш, покласти
пюре в холодильник.
Квасоля припустити в киплячій підсоленій воді пару хвилин. Перекинути на друшляк, потім подрібнити в пюре. Додати жовток, паніровці і 2 ст. L. пюре
з білої риби. Перешкодити і поставити
в холодильник на пів години.
Форму для випічки змастити маслом, прикрити папером.
Укласти на дно половину рибного
пюре. Округлої стороною ложки зробити
по всій довжині форми западину.
Філе лосося порізати тонкими шматочками, покласти поперек так, щоб вони
трохи знаходили один на одного. За жолобку укласти начинку з квасолі, зробивши у вигляді циліндра.
Загорнути краї лосося поверх начинки. Зверху укласти пюре
білої риби. Накрити шматком промасленого пергаменту. Готувати протягом години в нагрітій до 180 ° С духовці. дати охолонути, вилучити
з форми і порізати на шматки.
Подібні рецепти
Рибний рулет з горбуші
Якщо ви любите пробувати щось новеньке і цікаве, тоді обов'язково зверніть свою увагу на цей оригінальний варіант, як приготувати рулет рибний з нори. Це чудова холодна закуска. опис приготування: Про користь риби можна говорити досить довго. У цій страві поєднується і біла, і червона рибка. Д...
Рулет з фаршу з начинкою
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...
Пиріг рибний з консервів
Пиріг рибний з консервів — це смачний і ситний пиріг. Його приготування складається з трьох етапів: тісто (основа пирога), начинка і заливка. Гарний відкритий рибний пиріг можна розділити на 8 порцій. опис приготування: Щоб приготувати пиріг рибний з консервів нам багато не потрібно. Протягом ...
Пиріг рибний з сайра
Дешевий в приготуванні і швидкий пиріг рибний з сайра виходить дуже смачним. Таким блюдом можна побалувати навіть гостей, а подається пиріг і в холодному, і в гарячому вигляді. опис приготування: Як відомо, в процесі термічної обробки продукти втрачають свої корисні речовини, але з сайра все і...
Пиріг рибний
Ви все ще недооцінюєте рибні пироги? дуже даремно, адже можна зробити смачний і подати його на обід або на вечерю. розповідаю, як приготувати пиріг рибний з червоною і білою рибою. опис приготування: В якості основи для пирога використовую картопля, який можна замінити тестом (зробити його сам...