Рецепт Рулет з фаршу з начинкою

Рецепт Рулет з фаршу з начинкою
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним.

опис приготування:

Для такого рулету можна використовувати різну начинку - тушковані овочі, рубані відварені яйця з зеленню, сир. Мені найбільше подобається з обсмаженими грибами і сиром - виходить просто казка! Гаразд, Не будемо відволікатися - дізнайтеся, як приготувати рулет з фаршу з начинкою, а що загорнути в нього, вирішуйте самі

рецепт:

1. Для цієї страви краще всього підходить універсальний (і мій улюблений!) свинячо-яловичий фарш. Якщо ви взяли яловичий або курячий фарш - неодмінно перекрутити в нього трохи сала, інакше рулет вийде дуже сухим.

2. подрібнюємо цибулю, часник пропускаємо через прес і теж відправляємо в миску з фаршем.

3. Скибочки сухого батона кладемо в тарілку з молоком на кілька хвилин, потім віджимаємо і - в фарш!

4. Туди ж розбиваємо пару яєць, солимо, перчим, після чого ретельно вимішуємо фарш до однорідного стану.

5. На чистому столі розстеляємо вологу марлю, тонкий рушник (теж змочений водою) або папір для випічки. Тепер розкладаємо по поверхні фарш, разравниваем, намагаючись надати йому форму прямокутника. Товщина м'ясного пласта - приблизно 1 сантиметр.

6. Тепер справа за начинкою. Я, як уже було сказано вище, Краще вже гриби з сиром і дрібно рубаною зеленню. Начинку розкладаємо не доходячи до країв пласта приблизно 1,5-2 см.

7. тепер акуратно, користуючись марлею, рушником, папером або іншими підручними засобами, звертаємо рулет. Защипуємо краю і викладаємо його на змащений маслом (або простелений фольгою) деко швом вниз.

8. Проколюємо виделкою в декількох місцях. Якщо від приготування фаршу залишилося молоко - поливаємо зверху.

9. Ставимо в духовку, розігріту до 180С на 20 хвилин. Потім додаємо вогонь (до 200С) і випікаємо ще хвилин 15-20.

10. Готовий рулет можна прикрасити сіткою з білого або червоного соусу, зеленню, кружками відварених яєць. Подавати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді - смачно і так, і сяк!


  • фарш— 500 грам(если фарш куриный или говяжий + 50 г сала)
  • Куряче яйце— 1-2 штук
  • Батон підсушений— 2 скибочки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • молоко— 1 Склянка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Для такого рулету можна використовувати різну начинку - тушковані овочі, рубані відварені яйця з зеленню, сир. Мені найбільше подобається з обсмаженими грибами і сиром - виходить просто казка! Гаразд, Не будемо відволікатися - дізнайтеся, як приготувати рулет з фаршу з начинкою, а що загорнути в нього, вирішуйте самі

рецепт:

1. Для цієї страви краще всього підходить універсальний (і мій улюблений!) свинячо-яловичий фарш. Якщо ви взяли яловичий або курячий фарш - неодмінно перекрутити в нього трохи сала, інакше рулет вийде дуже сухим.

2. подрібнюємо цибулю, часник пропускаємо через прес і теж відправляємо в миску з фаршем.

3. Скибочки сухого батона кладемо в тарілку з молоком на кілька хвилин, потім віджимаємо і - в фарш!

4. Туди ж розбиваємо пару яєць, солимо, перчим, після чого ретельно вимішуємо фарш до однорідного стану.

5. На чистому столі розстеляємо вологу марлю, тонкий рушник (теж змочений водою) або папір для випічки. Тепер розкладаємо по поверхні фарш, разравниваем, намагаючись надати йому форму прямокутника. Товщина м'ясного пласта - приблизно 1 сантиметр.

6. Тепер справа за начинкою. Я, як уже було сказано вище, Краще вже гриби з сиром і дрібно рубаною зеленню. Начинку розкладаємо не доходячи до країв пласта приблизно 1,5-2 см.

7. тепер акуратно, користуючись марлею, рушником, папером або іншими підручними засобами, звертаємо рулет. Защипуємо краю і викладаємо його на змащений маслом (або простелений фольгою) деко швом вниз.

8. Проколюємо виделкою в декількох місцях. Якщо від приготування фаршу залишилося молоко - поливаємо зверху.

9. Ставимо в духовку, розігріту до 180С на 20 хвилин. Потім додаємо вогонь (до 200С) і випікаємо ще хвилин 15-20.

10. Готовий рулет можна прикрасити сіткою з білого або червоного соусу, зеленню, кружками відварених яєць. Подавати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді - смачно і так, і сяк!


Подібні рецепти

Рулет з рибного фаршу

Картопляні пиріжки з начинкою з фаршу

Ох, як часто ми шкодуємо про з'їдене під час бурхливого застілля! Але легкий рибний рулет на святковому столі дозволить уникнути жалю. Підійде і тим, хто дотримується посту. опис приготування: З риби робимо фарш, безумовно, нам знадобиться філе. Потім формруем з нього прямокутник, викладаємо н...

Рибний рулет з шпинатній начинкою

Рибний рулет з шпинатній начинкою

Рецепт приготування рибного рулету. кількість порцій: 12 філе лосося— 500 грам філе білої риби— 300 грам(судак, морський мова або камбала) молока— 100 мілілітрів борошна— 2 Ст. ложки яйце— 1 штука(розділене на білок і жовток) вершкового масла— 50 грам вершків— 300 мілілітрів тертого мускатного ...

Рецепт биточків з фаршу

Рецепт биточків з фаршу

Насолоджуйтесь смачним м'ясним блюдом, яке подають з гарніром з макаронів, каші або овочів. розповідаю вам, як приготувати рецепт биточків з фаршу. Використовую два види: курячий і яловичий. опис приготування: Биточки дуже схожі на котлети, але деякі відмінності все ж є, наприклад - ідеальна к...

Пиріг з спагетті і яловичого фаршу

Пиріг з спагетті і яловичого фаршу

Рецепт приготування пирога з спагетті, яловичого фаршу, болгарського перцю, соусу, сметани, зеленої цибулі та сиру. опис приготування: У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 — 10 хвилин, до готовності. Злити воду. Розігріти духовку до 1...

Пікантні тарталетки з сирною начинкою

Пікантні тарталетки з сирною начинкою

Пікантні сирні тарталетки з авокадной-сирною начинкою "; Восторг ";. Швидко і недорого! опис приготування: 1. Твердий сир натерти на дрібній тертці. 2. Додати до сиру вичавлений зубчик часнику і одну столову ложку крохмалю, акуратно перемішати. 3. На суху сковороду викласти сирну суміш по одні...