Рецепт Короп, смажений на сковороді

Рецепт Короп, смажений на сковороді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Найпростіший і найбільш простий спосіб приготування риби.

опис приготування:

Смажена риба — це завжди і смачно, а якщо у вас сазан — тоді це дуже смачно. Рецепт приготування сазана, смаженого на сковороді простий і невигадливий. Зате в результаті у вас на столі буде смачна риба з хрусткою підсмаженою скоринкою. Якщо ви поспішили і обсмажити рибу на сильному вогні і вона виявилася вогкуватої всередині — пропарьте її на сковороді під кришкою. В цьому випадку скоринка розм'якне. якщо ж хочеться саме смаженої рибки з скоринкою — тоді доведіть рибу до готовності в духовці. Рецепт приготування сазана, смаженого на сковороді перед вами, сподіваюся, що рибка у вас вийде смачною:)


  • короп— 1,5 кілограма
  • заголовок Бондюель— 1 Склянка
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • Масло рослинне— 200 мілілітрів
короп, смажений на сковороді - фото крок 1 Рыбу чистим, добре промиваємо та нарізаємо на шматки. Шматки не повинні бути товстими — максимум 3 см. Підсушуємо рибу паперовими серветками і обмазуємо рослинним маслом.

короп, смажений на сковороді - фото крок 2 Для панірування змішаємо борошно, сіль і перець. Можна додати сухі ароматні трави.

короп, смажений на сковороді - фото крок 3 Шматочки риби перед смаженням обвалюють з усіх боків в паніровці. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом і на вогні трохи більше середнього обсмажуємо сазана до рум'яної скоринки.

короп, смажений на сковороді - фото крок 4 Обсмажуємо рибу з усіх боків. Якщо ви не впевнені в тому, що риба присмажився, можна додати на сковороду трошки води, накрити сковорідку з обсмаженої рибою кришкою і трохи пропарити рибу.

Подібні рецепти

Короп, смажений в духовці

Короп, смажений шматочками

Смачно пожарим сазана в духовці без великої кількості масла. буде смачно, обіцяю! Уважно вивчіть варіант, в prigotovit Sazan, смаженого в духовці. Рецепт без премудростей, підійде всім. опис приготування: Сазан куди більш м'ясистий, ніж короп, і тому, щоб він добре присмажився, на сковороді йо...

Рис смажений з овочами

Рис смажений з овочами

Щоб приготувати рис смажений з овочами, краще використовувати коричневий рис, проте через брак зійде і звичайний. Рецепт гранично простий, а на виході — повноцінне овочеве гаряче блюдо. опис приготування: Мал — дуже корисний злак, це знають всі. Рис не містить глютену, який у деяких людей може...

Пиріг на сковороді солодкий

Пиріг на сковороді солодкий

Пропоную рецепт розкішного пирога. Готується цей пиріг на сковороді. солодкий, красивий зводить з розуму всіх моїх домашніх, а готується дуже просто! пробуємо? опис приготування: Пиріг на сковороді солодкий готується дуже і дуже просто. Часто цей пиріг називають тортом-хвилинка. що, справедлив...

Пиріжки з варенням на сковороді

Пиріжки з варенням на сковороді

А вам бабуся готувала такі пиріжки в дитинстві? думаю, багато хто пам'ятає смак цих ласощів ще зі шкільної лави, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати такі пиріжки швидко і смачно. опис приготування: Якщо ви любите з'їсти пиріжок інший з чайком, але у вас немає часу на приготування ц...

Пиріжки з яйцем на сковороді

Пиріжки з яйцем на сковороді

Пиріжки з яйцем на сковороді — улюблені пиріжки з дитинства. Готуються вони досить тривіально, але радість приносять незвичайну. Трохи ностальгії і сметани і день вдався! опис приготування: Пиріжки з яйцем на сковороді — це класика російської кухні. Я люблю ці пиріжки за їх приємний і звичний ...