Рецепт Пиріг рибний

Рецепт Пиріг рибний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Ви все ще недооцінюєте рибні пироги? дуже даремно, адже можна зробити смачний і подати його на обід або на вечерю. розповідаю, як приготувати пиріг рибний з червоною і білою рибою.

опис приготування:

В якості основи для пирога використовую картопля, який можна замінити тестом (зробити його самостійно або купити готове). Крім риби додаю зелений горошок, відварні курячі яйця. Можна додати інші овочі за смаком. Можна використовувати один сорт риби, наприклад, тільки лосось або тріску.

  • Біла риба— 200 грам
  • лосось— 200 грам
  • молоко— 450 мілілітрів
  • картопля— 750 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • борошно— 40 грам
  • Зелений горошок— 150 грам
  • петрушка— За смаком
  • яйця— 3 штуки
  • сир— 50 грам
  • лимон— 0,5 штуки
  • сіль— За смаком
1 У форму для запікання викладіть обидва види риби і залийте її 400 мілілітрах молока, накрийте форму фольгою і випікайте 15 хвилин при 170 градусах.

2 Дістаньте рибу з духовки і викладіть з форми, розберіть її на невеликі шматочки. Молоко перелийте в іншу ємність.

3 Очистіть і наріжте шматочками картопля, відваріть його в підсоленій воді до готовності, потім злийте воду. Розімніть картоплю в пюре з 50 мілілітрах молока і 50 грамами масла, приправити сіллю.

4 У сотейнику розтопіть 50 грам вершкового масла, до нього додайте борошно, перемішайте і тонкою цівкою влийте молоко, в якому варилася риба. Варіть до утворення густої маси.

5 Після цього додайте горошок, шматочки риби, столову ложку подрібненої петрушки, шматочки відварених яєць, сік половинки лимона і за смаком посоліть, перемішайте.

6 У форму для випікання викладіть масу з рибою і горошком, покладіть зверху картопляне пюре і розрівняйте його ложкою, посипте тертим твердим сиром і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на півгодини.

7 Дістаньте форму з духовки і остудіть трохи, до столу подавайте пиріг теплим.

Подібні рецепти

Рибний пиріг з листкового тіста

Пиріжки, тануть у роті

Пироги - це завжди свято. Вони ситні і легко можуть бути на святковому столі. Моя сім'я дуже любить їх, і я вмію готувати їх по-різному. Зараз поділюся одним улюблених рецептів. опис приготування: Найбільше люблю готувати з листкового тіста, так як воно виходить дуже легким і не перебиває смак...

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів — це смачний і ситний пиріг. Його приготування складається з трьох етапів: тісто (основа пирога), начинка і заливка. Гарний відкритий рибний пиріг можна розділити на 8 порцій. опис приготування: Щоб приготувати пиріг рибний з консервів нам багато не потрібно. Протягом ...

Пиріг рибний з сайра

Пиріг рибний з сайра

Дешевий в приготуванні і швидкий пиріг рибний з сайра виходить дуже смачним. Таким блюдом можна побалувати навіть гостей, а подається пиріг і в холодному, і в гарячому вигляді. опис приготування: Як відомо, в процесі термічної обробки продукти втрачають свої корисні речовини, але з сайра все і...

Рибний пиріг із дріжджового тіста

Рибний пиріг із дріжджового тіста

Рибний пиріг із дріжджового тіста готується досить просто. Сьогодні я розповім як з швидкодіючих дріжджів, цукру, молока, борошна, яєць, води і вершкового масла приготувати супер смачний пиріг! опис приготування: Приготувати рибний пиріг з дріжджового тіста досить просто. Однак потрібно пам'ят...

Рибний пиріг «калакукко»

Рибний пиріг «калакукко»

Хочете побалувати своїх рідних незвичайним блюдом? Пропоную приготувати фінський пиріг "; калакукко ";. Готувати його просто, але довго. Зате який незвичайний, дуже ситний і смачний пиріг у вас вийде!.. опис приготування: Пиріг "; калакукко" - фінський національний пиріг з цікавою, незвичайної...