Рецепт Короп, смажений в духовці

Рецепт Короп, смажений в духовці
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачно пожарим сазана в духовці без великої кількості масла. буде смачно, обіцяю! Уважно вивчіть варіант, в prigotovit Sazan, смаженого в духовці. Рецепт без премудростей, підійде всім.

опис приготування:

Сазан куди більш м'ясистий, ніж короп, і тому, щоб він добре присмажився, на сковороді його доводиться готувати у великій кількості масла. Я розповім вам, як приготувати сазана, смаженого в духовці. У процесі приготування використовується набагато менше масла, але рибка вийде з підсмаженою скоринкою. готуємо!


  • короп— 1,5 кілограма
  • молоко— 0,5 L
  • борошно— 5-6 Ст. ложок(або сухарі)
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • Рослинна олія— 2,5-3 Ст. ложки
1 Чистим рыбу, добре промиваємо. Розрізаємо спочатку уздовж хребта, а потім - на шматки.

2 У молоці розводимо сіль, опускаємо в підсоленій молоко шматки риби. Ми залишаємо хвилин на 20.

3 Сковороду зі знімною ручкою (або плоску форму для запікання) змащуємо рослинним маслом. Для цього використовуємо 1,5 столові ложки олії.

4 Виймаємо шматочки сазана з молока, добре обвалюють їх у борошні. Викладаємо на сковороду.

5 Збризгуємо рибу за допомогою пензлика рослинним маслом, ставимо її смажитися в розігріту до 200 градусів духовку.

6 Готуватися риба буде хвилин 15. Як тільки зарум'яниться, виймаємо її з духовки і подаємо до столу.
Смачного!

Подібні рецепти

Короп, смажений на сковороді

Короп, смажений шматочками

Найпростіший і найбільш простий спосіб приготування риби. опис приготування: Смажена риба — це завжди і смачно, а якщо у вас сазан — тоді це дуже смачно. Рецепт приготування сазана, смаженого на сковороді простий і невигадливий. Зате в результаті у вас на столі буде смачна риба з хрусткою підс...

Рис смажений з овочами

Рис смажений з овочами

Щоб приготувати рис смажений з овочами, краще використовувати коричневий рис, проте через брак зійде і звичайний. Рецепт гранично простий, а на виході — повноцінне овочеве гаряче блюдо. опис приготування: Мал — дуже корисний злак, це знають всі. Рис не містить глютену, який у деяких людей може...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...