Рецепт Сатай з курки
Невеликі шашлички на бамбукових шпажках можна спробувати на вулицях Південно-Східної Азії практично повсюдно. Сатай з курки - прекрасний спосіб урізноманітнити свій раціон!
опис приготування:
Особливістю сатай є те, що шашлички насаджені тільки з одного боку шпажки, щоб їх було зручно їсти на ходу і без приладів. Чудова закуска для приготування на природі! Такі шашлички можна зробити також з фаршу (м'ясного, рибного або курячого). Пробуйте і експериментуйте!
- Курячі грудки— 10-12 штук
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- куркума— 1/2 чайних ложки
- кмин— 1/2 чайних ложки
- Koriandr— 1 Чайна ложка
- лаймовий сік— 2-3 Ст. ложок
- сіль, перець— За смаком
2. У невеликій ємності змішайте куркуму, кмин, koriandr, сіль, перець, соєвий соус і сік лайма.
3. У щільний пакет помістіть грудки, залийте їх маринадом. струсіть пакет, щоб розподілити соус по м'ясу. Залиште маринуватися грудки на 15 хвилин.
4. Вставте в грудки шпажки і обсмажити на грилі 10-12 хвилин з кожного боку.
5. Сатай з курки подавайте до столу гарячим.
Подібні рецепти
Кабачки, запечені з овочами
Перед вами простий варіант маринаду для курки на основі меду та гірчиці. Маринують м'ясо від 1 години і більше, в залежності від частини тушки. Детальніше в рецепті! опис приготування: Для приготування маринаду вам знадобиться не більше 10 хвилин, досить з'єднати інгредієнти і маринад готовий!...
Рагу з курки з буряком
Рагу з курки з буряком — імпровізаційний блюдо з вельми простих буденних продуктів. Блюдо настільки смачне, що його сміливо можна ставити навіть на святковий стіл. опис приготування: Якщо любите овочеві рагу — вам обов'язково сподобається. Чесно кажучи, як-то ніколи не доводилося додавати в ра...
Рецепт курки з апельсинами в духовці
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей або родину незвичайним, але простим стравою, то спробуйте запекти в духовці курку з апельсинами. Цитрусові додадуть птиці легку кислинку і незабутній аромат. опис приготування: Для цього рецепта вам знадобляться курячі стегенця. Їх можна замінити гомілками...
Рагу з курки і овочів
Дуже смачний і простий рецепт. Замість курки можна використовувати будь-яке м'ясо. кількість порцій: 4 куряче філе— 1 штука картопля— 5 штук морква— 1 штука цибуля— 1 штука зелений горошок— 0,5 склянки томатна паста— 200 грам курячий бульйон— 1 Склянка мука— 1 Чайна ложка вершкове масло— 20 гра...
Сациві з курки
Sacivi — традиційне грузинське блюдо. соус, який відмінно підходить до м'ясних і рибних страв. Я розповім вам рецепт сациві з курки. опис приготування: Sacivi — соус складний в приготуванні. Але якщо ви будете слідувати рецептом, у вас все вийде. Сациві з курки я вперше спробувала в Грузії і в...