Рецепт Рибний пиріг із дріжджового тіста
Рибний пиріг із дріжджового тіста готується досить просто. Сьогодні я розповім як з швидкодіючих дріжджів, цукру, молока, борошна, яєць, води і вершкового масла приготувати супер смачний пиріг!
опис приготування:
Приготувати рибний пиріг з дріжджового тіста досить просто. Однак потрібно пам'ятати, що дріжджове тісто вимагає часу і уваги. при цьому, щоб тісто гарненько зросла нам буде потрібно близько 2-2,5 годин. Тому раджу пиріг готувати в якості медитації в вихідний день — для особистого задоволення і на радість домашнім. Пам'ятайте, що дріжджі — це живий організм, який чудово вбирає Ваш настрій, тому готувати рибний пиріг потрібно в гарному настрої і з любов'ю. Для начинки раджу брати судака. Його філе найніжніше і м'яке, відмінно поєднується з яйцем і зеленою цибулею.
Успіхів і приємного апетиту!
- борошно— 4-5 склянок
- молоко— 1,5 склянки
- вода— 1 Склянка
- Вершкове масло— 50 грам
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- яйця— 3 штуки
- цукор— 3 Ст. ложки
- швидкодіючі дріжджі— 10 грам(1 пакетик)
- філе риби— 1,5 кілограма(судак)
- яйця— 5 штук(для начинки)
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука
- сіль, перець, спеції— — За смаком
- лимон— 1/3 штуки
У великій каструлі розтоплюємо вершкове масло, добавляем растительное, 3 яйца и смесь с поднявшимися дрожжами. Далее постепенно начинаем добавлять муку. Тесто должно получиться мягким и упругим. Оставляем тесто в теплом месте на 2 годину.
Поки тісто росте, готуємо начинку. Філе риби нарезаем на небольшие кусочки и маринуем в лимонном соке, додавши сіль, перець і спеції за смаком.
Отварные яйца измельчаем и смешиваем с нарубленной зеленью.
Подросшее тесто делим на две части — одна часть побольше, інша поменше. Раскатываем ту часть, что побольше и укладываем ее на смазанный растительным маслом противень. Затем выкладываем слой рыбы, сверху яйца с луком и зеленью.
Раскатываем вторую часть теста и накрываем начинку. Смазываем яйцом и протыкаем вилкой. Отправляем пирог запекаться в предварительно разогретую до 180 градусів духовку приблизно на 1 час.
Готовность пирога проверяем деревянной зубочисткой. зазвичай, когда пирог покрывается аппетитной румяной корочкой, він вже готовий.
Смачного!
Подібні рецепти
Pigodi
Які гарні плетені пироги вийдуть у Вас! Дуже простий рецепт! Пару простих інгредієнтів - і готовий смачний, ароматний пиріг, який і на святковий стіл не соромно подати. Пальчики оближеш! опис приготування: У процесі випічки пиріг набуває приємний золотистий колір, ніжну начинку, а як хрумтить....
Пиріг з брусницею з дріжджового тіста
У кожного садівника в городі можна легко знайти кущик зі смородиною, дерево з вишнею і грядку з полуницею. А ось брусницю знайти складно. Тому рецепти з цією ягодою так рідкісні, але дізнатися їх варто. опис приготування: У цьому варіанті ви знайдете звичне кефіру тесту, але з новою начинкою. ...
Пиріжки з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...
Пиріжки з яблуком з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста з яблуком бувають різними. Різниця криється саме в начинці. Яблуко яблуку ворожнечу, яблучна начинка - теж. Я покажу, як приготувати пиріжки з яблуками з дріжджового тіста. опис приготування: Для підготовки начинки для пиріжків з яблук, видаліть попередньо шкірку яб...
Плюшки з дріжджового тіста
Якщо ви хочете приготувати плюшки з дріжджового тіста, смак яких так любимо з дитинства, то цей рецепт спеціально для вас! ніжні, пишні цукрові плюшки стануть популярним ласощами в вашому домі! опис приготування: Простий рецепт булочок з дріжджового тіста допоможе вам приготувати ласощі улюбле...