Рецепт Плюшки з дріжджового тіста
Якщо ви хочете приготувати плюшки з дріжджового тіста, смак яких так любимо з дитинства, то цей рецепт спеціально для вас! ніжні, пишні цукрові плюшки стануть популярним ласощами в вашому домі!
опис приготування:
Простий рецепт булочок з дріжджового тіста допоможе вам приготувати ласощі улюблене всією сім'єю! Ви завжди можете урізноманітнити класичний рецепт булочок з дріжджового тіста, додавши в нього родзинки, горіхи або корицю! Смачного!
- борошно— 600 грам
- Сухі дріжджі— 10 грам
- Вершкове масло— 200 грам
- яйце— 1 штука
- Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 80 мілілітрів
- сіль— 0.5 чайних ложки
- цукор— 250 грам(150 — для посыпки, 100 — в тісто)
- молоко— 400 мілілітрів
Молоко злегка підігріваємо, додаємо в нього 100 грам цукрового піску і дріжджі.
Ми залишаємо суміш на 10 хвилин, поки дріжджі почнуть «працювати».
борошно просіваємо.
Потім змішайте борошно, молоко з дріжджами, ванільний цукор і сіль, половину м'якого вершкового масла і рослинне масло.
Тісто добре вимішуємо, кладемо в каструлю, накриваємо харчовою плівкою або кухонним рушником і ставимо в тепле місце.
через 40-60 хвилин, коли тісто «підійшло», дістаємо його з каструлі.
Посипаємо нашу робочу поверхню борошном, кладемо на неї тісто, розрізаємо його на рівні шматочки, з яких і будемо готувати плюшки.
шматочки розгортаємо. Якщо ви любите, щоб в плюшки було багато шарів, розгортайте тісто тонше. Розкачане тісто змащуємо маслом і посипаємо цукром.
Потім скачайте тісто трубочкою цукрової стороною всередину і з'єднайте його кінці.
Переверніть рулет боком та розріжте ножем дві третини шматочка.
Розгорніть майбутню плюшки «як квіточка».
Викладіть все шматочки на деко, попередньо змащений маслом. Повапните булочки яйцем і дайте їм постояти хвилин 20-30, щоб тісто «піднялося».
Поставте деко в заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку. Випікайте булочки хвилин 30, до зарумянивания.
Вийміть деко з духовки і відразу, поки плюшки, остигаючи, не прилипли до нього, перекладіть їх на тарілку або в кошик. Смачного!
Подібні рецепти
Качка з айвою
Які гарні плетені пироги вийдуть у Вас! Дуже простий рецепт! Пару простих інгредієнтів - і готовий смачний, ароматний пиріг, який і на святковий стіл не соромно подати. Пальчики оближеш! опис приготування: У процесі випічки пиріг набуває приємний золотистий колір, ніжну начинку, а як хрумтить....
Пиріжки з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...
Рогалики з дріжджового тіста
Рогалики з дріжджового тіста мої улюблені. Готуються вони дуже просто, а в кінцевому результаті виходять чудово смачними і солодкими. А ще я впевнений, що ви оціните неймовірну лимонну начинку! опис приготування: Ну, ось тепер і ви знаєте, як приготувати рогалики з дріжджового тіста. Якщо ви з...
Рибний пиріг із дріжджового тіста
Рибний пиріг із дріжджового тіста готується досить просто. Сьогодні я розповім як з швидкодіючих дріжджів, цукру, молока, борошна, яєць, води і вершкового масла приготувати супер смачний пиріг! опис приготування: Приготувати рибний пиріг з дріжджового тіста досить просто. Однак потрібно пам'ят...
Пиріг з брусницею з дріжджового тіста
У кожного садівника в городі можна легко знайти кущик зі смородиною, дерево з вишнею і грядку з полуницею. А ось брусницю знайти складно. Тому рецепти з цією ягодою так рідкісні, але дізнатися їх варто. опис приготування: У цьому варіанті ви знайдете звичне кефіру тесту, але з новою начинкою. ...