Рецепт Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику.
опис приготування:
Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні цієї страви залежить від спецій. Чим їх більше і чим вони ароматний, тим краще вийде рагу з м'ясом і стручкової квасолею.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- Свинина— 500 грам
- Стручкова квасоля— 500 грам
- помідори— 2 штуки
- болгарські перці— 2 штуки
- крем— 4 Ст. ложки
- борошно— 1 Чайна ложка
- спеції, зелень, сіль, перець— — За смаком
- Цибуля— 1 штука
Мясо кусочками обжарить на быстром огне, потом разложить по горшочкам, залить водой и тушить около 30 хвилин.
Помідори нарізати часточками, зелень дрібно порубати.
К мясу добавить фасоль.
Достаточно мелко нарезать болгарский перец.
В горшочек добавить нарезанный перец и лук, также добавить специи и все хорошенько перемешать. гасити близько 15 хвилин, после чего добавить помидоры и снова отправить немного потушить.
Затем в горшочки добавить сметану, смешанную с мукой и присыпать зеленью. Потім можна подавати до столу.
Перемешав сметану с содержимым, получается примерно такая картина.
Подібні рецепти
Рибні котлети без риби
Багато господині вважають за краще робити в літній період заготівлі на зиму. Консервація дуже популярна як в Росії, так і в інших країнах. Дуже смачним виходить салат із стручкової квасолі на зиму. опис приготування: Щоб насолодитися смачним салатом взимку, вам слід підшукати влітку хороший ре...
Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички
Практично дієтичне блюдо, так як готуватися без зайвих жирів і обжарок. Дуже ароматно і неймовірно смачно, і взагалі томлені страви завжди смачні. Одного такого горщика нам вистачило сім'єю з 4 людина пообідати. правда, всі їли з добавкою, таким чином, рагу зникло за обід. Пригощайтеся і Ви. кіл...
Рагу з м'ясом і грибами
Для мене поєднання грибів і м'ясних продуктів уже давно стало класичним і улюбленим. Такі страви неймовірно смачні, ароматні і ситні. кількість порцій: 6-8 м'ясо— 400 грам(я беру свинину) гриби— 300 грам(у мене печериці ) картопля— 3 штуки(3 середніх, у мене 5 маленьких) ріпчаста цибуля— 2 штук...
Рагу з квасолею та мангольдом
Рецепт приготування рагу з квасолі, Мангольд, морква, селери, лука, часнику, білого вина, овочевого бульйону і помідорів. опис приготування: Легке вегетаріанське рагу не тільки смачне, але і корисне блюдо. Мангольд або шпинату— 450 грам оливкового масла— 3 Ст. ложки часнику— 2 зубчики банку ...
Риба з овочами в горщику
Риба з овочами в горщику — дуже смачне і насичене блюдо для святкового столу. На відміну від смаженої риби, риба в горщику виходить більш ніжною і ароматною. опис приготування: Риба в горщику — це саме по собі смачна страва, а якщо додати свіжих овочів виходить ще краще! Вибір овочів залежить ...