Рецепт Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

Рецепт Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику.

опис приготування:

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні цієї страви залежить від спецій. Чим їх більше і чим вони ароматний, тим краще вийде рагу з м'ясом і стручкової квасолею.

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • Свинина— 500 грам
  • Стручкова квасоля— 500 грам
  • помідори— 2 штуки
  • болгарські перці— 2 штуки
  • крем— 4 Ст. ложки
  • борошно— 1 Чайна ложка
  • спеції, зелень, сіль, перець— — За смаком
  • Цибуля— 1 штука
Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 1 Цибуля полукольцами обжарить до золотистого цвета.

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 2 Мясо кусочками обжарить на быстром огне, потом разложить по горшочкам, залить водой и тушить около 30 хвилин.

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 3 Помідори нарізати часточками, зелень дрібно порубати.

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 4 К мясу добавить фасоль.

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 5 Достаточно мелко нарезать болгарский перец.

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 6 В горшочек добавить нарезанный перец и лук, также добавить специи и все хорошенько перемешать. гасити близько 15 хвилин, после чего добавить помидоры и снова отправить немного потушить.

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 7 Затем в горшочки добавить сметану, смешанную с мукой и присыпать зеленью. Потім можна подавати до столу.

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику - фото крок 8 Перемешав сметану с содержимым, получается примерно такая картина.

Подібні рецепти

Салат із стручкової квасолі на зиму

Рибні котлети без риби

Багато господині вважають за краще робити в літній період заготівлі на зиму. Консервація дуже популярна як в Росії, так і в інших країнах. Дуже смачним виходить салат із стручкової квасолі на зиму. опис приготування: Щоб насолодитися смачним салатом взимку, вам слід підшукати влітку хороший ре...

Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички

Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички

Практично дієтичне блюдо, так як готуватися без зайвих жирів і обжарок. Дуже ароматно і неймовірно смачно, і взагалі томлені страви завжди смачні. Одного такого горщика нам вистачило сім'єю з 4 людина пообідати. правда, всі їли з добавкою, таким чином, рагу зникло за обід. Пригощайтеся і Ви. кіл...

Рагу з м'ясом і грибами

Рагу з м'ясом і грибами

Для мене поєднання грибів і м'ясних продуктів уже давно стало класичним і улюбленим. Такі страви неймовірно смачні, ароматні і ситні. кількість порцій: 6-8 м'ясо— 400 грам(я беру свинину) гриби— 300 грам(у мене печериці ) картопля— 3 штуки(3 середніх, у мене 5 маленьких) ріпчаста цибуля— 2 штук...

Рагу з квасолею та мангольдом

Рагу з квасолею та мангольдом

Рецепт приготування рагу з квасолі, Мангольд, морква, селери, лука, часнику, білого вина, овочевого бульйону і помідорів. опис приготування: Легке вегетаріанське рагу не тільки смачне, але і корисне блюдо. Мангольд або шпинату— 450 грам оливкового масла— 3 Ст. ложки часнику— 2 зубчики банку ...

Риба з овочами в горщику

Риба з овочами в горщику

Риба з овочами в горщику — дуже смачне і насичене блюдо для святкового столу. На відміну від смаженої риби, риба в горщику виходить більш ніжною і ароматною. опис приготування: Риба в горщику — це саме по собі смачна страва, а якщо додати свіжих овочів виходить ще краще! Вибір овочів залежить ...