Рецепт Підлива з ковбасок з квасолею
Основа страви - квасоля в соусі з томата з цибулею, морквиною і спеціями. Але рецепт можна доповнювати і урізноманітнити, додаючи шматочки м'яса, купати або ковбаски. Ситне і зігріваючі блюдо.
опис приготування:
Квасоля за смаком чудово поєднується з копченостями, тому підлива з квасолі з ковбасками вам обов'язково сподобається. Приготувати це блюдо не складає труднощів. Така підлива чудово доповнить будь-який гарнір, навіть звичайну пасту або вашу улюблену кашу.
- м'ясні ковбаски— 400 грам
- Corizo— 200 грам
- Цибуля— 2 штуки
- часник— 3 зубчики
- паприка мелена— 1 Ст. ложка
- Червоне вино— 200 мілілітрів
- вода— 150 мілілітрів
- квасоля— 150-200 грам
- шпинат— 1 пучок
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
2. В окремій ємності протушкувати нарізані чоризо і подрібнену цибулю з часником. готуйте 5 хвилин.
3. Розріжте ковбаски і додайте в суміш з цибулею. Приправте паприкою і готуйте хвилину.
4. Влийте в каструлю вино і воду. Протушкувати протягом 30 хвилин на середньому вогні.
5. Додайте в підливу консервовану квасолю і прикрасьте подрібненим шпинатом.
Подібні рецепти
Зефір домашній
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...
Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...