Рецепт Підлива з ковбасок з квасолею

Рецепт Підлива з ковбасок з квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Основа страви - квасоля в соусі з томата з цибулею, морквиною і спеціями. Але рецепт можна доповнювати і урізноманітнити, додаючи шматочки м'яса, купати або ковбаски. Ситне і зігріваючі блюдо.

опис приготування:

Квасоля за смаком чудово поєднується з копченостями, тому підлива з квасолі з ковбасками вам обов'язково сподобається. Приготувати це блюдо не складає труднощів. Така підлива чудово доповнить будь-який гарнір, навіть звичайну пасту або вашу улюблену кашу.

  • м'ясні ковбаски— 400 грам
  • Corizo— 200 грам
  • Цибуля— 2  штуки
  • часник— 3 зубчики
  • паприка мелена— 1 Ст. ложка
  • Червоне вино— 200 мілілітрів
  • вода— 150 мілілітрів
  • квасоля— 150-200 грам
  • шпинат— 1 пучок
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Підлива з ковбасок з квасолею - фото крок 1 1. У каструлі нагрійте рослинну олію, опустіть туди ковбаски і готуйте їх 2-3 хвилини з кожного боку.

Підлива з ковбасок з квасолею - фото крок 2 2. В окремій ємності протушкувати нарізані чоризо і подрібнену цибулю з часником. готуйте 5 хвилин.

Підлива з ковбасок з квасолею - фото крок 3 3. Розріжте ковбаски і додайте в суміш з цибулею. Приправте паприкою і готуйте хвилину.

Підлива з ковбасок з квасолею - фото крок 4 4. Влийте в каструлю вино і воду. Протушкувати протягом 30 хвилин на середньому вогні.

Підлива з ковбасок з квасолею - фото крок 5 5. Додайте в підливу консервовану квасолю і прикрасьте подрібненим шпинатом.

Подібні рецепти

Підлива для гречки без м'яса

Зефір домашній

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...

Підлива з печериць і вершків

Підлива з печериць і вершків

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...