Рецепт Риба в гарячому соусі

Рецепт Риба в гарячому соусі
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування запеченої риби з часником і гарячим соусом з кайенского перцю, волоських горіхів і лимонного соку. Неймовірно смачна страва сучасної європейської кухні.

опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Приправити рибу всередині і зовні сіллю. Змішати коріандр з часником, приправити перцем і натерти цією сумішшю всередині риби.

Якщо необхідно, зав'язати рибу в місці отвору спеціальним кухонним шпагатом. Потім покласти рибу на шматок алюмінієвої фольги, залити олією і обернути фольгу навколо риби. Викласти на аркуші випічки і випікати в попередньо розігрітій духовці близько 40 хвилин, поки риба не стане м'якою.

Поки риба готується, змішати волоські горіхи, лимонний сік і дрібку кайенского перцю. Викласти рибу на блюді і подавати з підігрітим соусом в соуснику.


  • риба— 1.8-2.3 кілограма
  • koriandra— 6 штук
  • часнику— 15 зубчиків
  • оливкового масла— 1 Склянка
  • волоських горіхів— 1/2 склянки
  • каєнський перець— — За смаком
  • сіль і перець— — За смаком
Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Приправити рибу всередині і зовні сіллю. Змішати коріандр з часником, приправити перцем і натерти цією сумішшю всередині риби.

Якщо необхідно, зав'язати рибу в місці отвору спеціальним кухонним шпагатом. Потім покласти рибу на шматок алюмінієвої фольги, залити олією і обернути фольгу навколо риби. Викласти на аркуші випічки і випікати в попередньо розігрітій духовці близько 40 хвилин, поки риба не стане м'якою.

Поки риба готується, змішати волоські горіхи, лимонний сік і дрібку кайенского перцю. Викласти рибу на блюді і подавати з підігрітим соусом в соуснику.


Подібні рецепти

Риба, тушкована в кисло-солодкому соусі

Малосольні огірки в гарячому розсолі

Якщо ви шукайте класний і нескладний рецепт смачної і апетитною рибки, то зверніть увагу на цей варіант. Для дітей і дорослих — це чудова ідея на кожен день. рекомендую спробувати! опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі з морквою. Ця страва добре тим,...

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Рецепт риби по-китайськи в кисло-солодкому соусі неодмінно сподобається всім шанувальникам яскравих і екзотичних страв азіатської кухні. Блюдо підходить і для повсякденного, і для святкового столу. опис приготування: Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-китайськи, як і багато інших страви ки...

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

кажуть, саме цей рецепт риби по-тайськи в кисло-солодкому соусі поширений на острові Самуї — тропічному раю, куди прагне хоч раз потрапити половина жителів планети. спробуємо приготувати?;) опис приготування: Така риба стане "; цвяхом програми ";, якщо ви вирішили влаштувати вечірку в азіатськ...

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Цю страву можна готувати як у великій формі, як запіканку, так і порційно, в керамічних мисках (можна в горщиках без кришки) і т.п. соковита, ніжна рибка з цвітною капустою і сирно-помідорною скоринкою. кількість порцій: 5-7 риба (у мене морський язик)  — 800 грам Кольорова капуста— 500 грам Ци...

Риба в білому соусі

Риба в білому соусі

Якщо ви в пошуку цікавого і нескладного рибного блюда, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Використовувати можна як білу, так і червону рибку, а соус виходить просто чарівним. опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рибу в білому соусі на основі білого вина і соку лимона...