Рецепт Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Рецепт Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт риби по-китайськи в кисло-солодкому соусі неодмінно сподобається всім шанувальникам яскравих і екзотичних страв азіатської кухні. Блюдо підходить і для повсякденного, і для святкового столу.

опис приготування:

Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-китайськи, як і багато інших страви китайської кухні, має на увазі приготування в воке, але він сказав,, глибока каструля з товстим дном, сотейник або сковорода з високими бортами теж підійдуть.

Подавати її найкраще з рисом — його нейтральний смак ідеально поєднується з гострою, пряної, ароматної рибою! ну і напоях варто подбати заздалегідь — запевняю, вони вам знадобляться.

До речі, це блюдо можна приготувати як з білої, так і з червоної риби — в останньому випадку воно з розряду повсякденних відразу перейде в "; святкові ";. Для вечірки в китайському стилі — ідеальний вибір!

  • риба— 1 кілограм
  • Перець солодкий— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • Банка консервованих ананасів— 1 штука
  • імбир свіжий— 100 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 0,5 склянки
  • вода— 1,5 склянки
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Перець червоний мелений— За смаком
  • борошно— 4-5 Ст. ложок
Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 1 приготувати соус: розвести крохмаль в невеликій кількості води, додати оцет, соєвий соус, цукор, томатну пасту і воду, що залишилася. Варити на повільному вогні до загусання.

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 2 Відокремити рибне філе від кісток і шкіри. Нарізати невеликими шматочками.

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 3 Обваляти в борошні і швидко обсмажити в гарячому маслі.

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 4 Імбир почистити і нарізати.

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 5 перець теж.

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 6 Цибулю і часник почистити, нарізати. обсмажити в після приготування риби маслі 2-3 хвилини. Додати імбир, готувати ще кілька хвилин. викласти перець, перемішати.

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 7 В останню чергу додати ананаси і рибу. перемішати, дати просочитися, а потім залити соусом. Готувати під кришкою ще кілька хвилин.

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 8 Оиба по-китайськи в кисло-солодкому соусі готова!

Подібні рецепти

Риба в вершковому соусі з картоплею

Риба в вершковому соусі

У нашій родині дуже люблять рибку в будь-якому вигляді. Ділюся з вами секретом, як приготувати рибу у вершковому соусі з картоплею, приголомшливо смачну. Рибка виходить соковитою, ніжною, оповитою соусом. опис приготування: Ця страва з розряду здорової, корисної та смачної їжі. Запікається риб...

Риба в сметанному соусі в духовці

Риба в сметанному соусі в духовці

Якщо ви втомилися від смаженого пангасіуса, рекомендую спробувати приготувати його в духовці. З рецептом приготування риби в сметанному соусі в духовці ви зможете приготувати смачну страву легко і просто! опис приготування: Зазвичай пангасіус я смажу в сухарях або паніровці. Риба досить жирна...

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Цю страву можна готувати як у великій формі, як запіканку, так і порційно, в керамічних мисках (можна в горщиках без кришки) і т.п. соковита, ніжна рибка з цвітною капустою і сирно-помідорною скоринкою. кількість порцій: 5-7 риба (у мене морський язик)  — 800 грам Кольорова капуста— 500 грам Ци...

Риба в білому соусі

Риба в білому соусі

Якщо ви в пошуку цікавого і нескладного рибного блюда, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Використовувати можна як білу, так і червону рибку, а соус виходить просто чарівним. опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рибу в білому соусі на основі білого вина і соку лимона...

Риба в гарячому соусі

Риба в гарячому соусі

Рецепт приготування запеченої риби з часником і гарячим соусом з кайенского перцю, волоських горіхів і лимонного соку. Неймовірно смачна страва сучасної європейської кухні. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Приправити рибу всередині і зовні сіллю. Змішати коріанд...