Рецепт Риба в білому соусі

Рецепт Риба в білому соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Якщо ви в пошуку цікавого і нескладного рибного блюда, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Використовувати можна як білу, так і червону рибку, а соус виходить просто чарівним.

опис приготування:

Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рибу в білому соусі на основі білого вина і соку лимона. пікантний, неймовірно ароматний, він чудово підкреслює смак рибки. Таке блюдо точно не залишить байдужими тих, хто його спробує. Дуже рекомендую взяти рецепт на замітку.

  • філе риби— 4 штуки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Сухе біле вино— 1 Склянка
  • лимон— 1 штука
  • Вершкове масло— 6 чайних ложок
  • зелень— За смаком
Риба в білому соусі - фото крок 1 1. Насамперед включіть її до 180 градусів, нехай гріється. Філе рибки вимийте, обсушити трохи.

Риба в білому соусі - фото крок 2 2. Посоліть і поперчіть за смаком з усіх боків. За допомогою пензлика змастіть трохи оливковою олією. Викладіть рибку у жароміцних форму і відправте в духовку.

Риба в білому соусі - фото крок 3 3. А тим часом розтопіть на сковороді вершкове масло. подрібніть цибулину (у мене шалот) і часник. Викладіть на сковороду і обсмажте 2-3 хвилини, помішуючи.

Риба в білому соусі - фото крок 4 4. Влийте біле сухе вино.

Риба в білому соусі - фото крок 5 5. Додайте сік одного лимона. Посоліть трохи і при бажанні додайте дрібку перцю.

Риба в білому соусі - фото крок 6 6. Томіть соус хвилин 5, в процесі додаючи невеликими шматочками вершкове масло.

Риба в білому соусі - фото крок 7 7. Час запікання рибки залежить від розміру шматочків і її виду. В даному випадку достатньо 10-12 хвилин приблизно. запечіть рибу.

Риба в білому соусі - фото крок 8 8. Полийте рибку соусом і відправте в духовку ще на пару хвилин. Також можна використовувати соус тільки при подачі.
Смачного!

Подібні рецепти

Риба, тушкована в кисло-солодкому соусі

Курка в білому соусі

Якщо ви шукайте класний і нескладний рецепт смачної і апетитною рибки, то зверніть увагу на цей варіант. Для дітей і дорослих — це чудова ідея на кожен день. рекомендую спробувати! опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі з морквою. Ця страва добре тим,...

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Рецепт риби по-китайськи в кисло-солодкому соусі неодмінно сподобається всім шанувальникам яскравих і екзотичних страв азіатської кухні. Блюдо підходить і для повсякденного, і для святкового столу. опис приготування: Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-китайськи, як і багато інших страви ки...

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

кажуть, саме цей рецепт риби по-тайськи в кисло-солодкому соусі поширений на острові Самуї — тропічному раю, куди прагне хоч раз потрапити половина жителів планети. спробуємо приготувати?;) опис приготування: Така риба стане "; цвяхом програми ";, якщо ви вирішили влаштувати вечірку в азіатськ...

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Цю страву можна готувати як у великій формі, як запіканку, так і порційно, в керамічних мисках (можна в горщиках без кришки) і т.п. соковита, ніжна рибка з цвітною капустою і сирно-помідорною скоринкою. кількість порцій: 5-7 риба (у мене морський язик)  — 800 грам Кольорова капуста— 500 грам Ци...

Риба в гарячому соусі

Риба в гарячому соусі

Рецепт приготування запеченої риби з часником і гарячим соусом з кайенского перцю, волоських горіхів і лимонного соку. Неймовірно смачна страва сучасної європейської кухні. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Приправити рибу всередині і зовні сіллю. Змішати коріанд...