Рецепт Риба в білому соусі
Якщо ви в пошуку цікавого і нескладного рибного блюда, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Використовувати можна як білу, так і червону рибку, а соус виходить просто чарівним.
опис приготування:
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рибу в білому соусі на основі білого вина і соку лимона. пікантний, неймовірно ароматний, він чудово підкреслює смак рибки. Таке блюдо точно не залишить байдужими тих, хто його спробує. Дуже рекомендую взяти рецепт на замітку.
- філе риби— 4 штуки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Оливкова олія— 1 Чайна ложка
- цибулина— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Сухе біле вино— 1 Склянка
- лимон— 1 штука
- Вершкове масло— 6 чайних ложок
- зелень— За смаком
2. Посоліть і поперчіть за смаком з усіх боків. За допомогою пензлика змастіть трохи оливковою олією. Викладіть рибку у жароміцних форму і відправте в духовку.
3. А тим часом розтопіть на сковороді вершкове масло. подрібніть цибулину (у мене шалот) і часник. Викладіть на сковороду і обсмажте 2-3 хвилини, помішуючи.
4. Влийте біле сухе вино.
5. Додайте сік одного лимона. Посоліть трохи і при бажанні додайте дрібку перцю.
6. Томіть соус хвилин 5, в процесі додаючи невеликими шматочками вершкове масло.
7. Час запікання рибки залежить від розміру шматочків і її виду. В даному випадку достатньо 10-12 хвилин приблизно. запечіть рибу.
8. Полийте рибку соусом і відправте в духовку ще на пару хвилин. Також можна використовувати соус тільки при подачі.
Смачного!
Подібні рецепти
Курка в білому соусі
Якщо ви шукайте класний і нескладний рецепт смачної і апетитною рибки, то зверніть увагу на цей варіант. Для дітей і дорослих — це чудова ідея на кожен день. рекомендую спробувати! опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі з морквою. Ця страва добре тим,...
Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Рецепт риби по-китайськи в кисло-солодкому соусі неодмінно сподобається всім шанувальникам яскравих і екзотичних страв азіатської кухні. Блюдо підходить і для повсякденного, і для святкового столу. опис приготування: Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-китайськи, як і багато інших страви ки...
Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі
кажуть, саме цей рецепт риби по-тайськи в кисло-солодкому соусі поширений на острові Самуї — тропічному раю, куди прагне хоч раз потрапити половина жителів планети. спробуємо приготувати?;) опис приготування: Така риба стане "; цвяхом програми ";, якщо ви вирішили влаштувати вечірку в азіатськ...
Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі
Цю страву можна готувати як у великій формі, як запіканку, так і порційно, в керамічних мисках (можна в горщиках без кришки) і т.п. соковита, ніжна рибка з цвітною капустою і сирно-помідорною скоринкою. кількість порцій: 5-7 риба (у мене морський язик) — 800 грам Кольорова капуста— 500 грам Ци...
Риба в гарячому соусі
Рецепт приготування запеченої риби з часником і гарячим соусом з кайенского перцю, волоських горіхів і лимонного соку. Неймовірно смачна страва сучасної європейської кухні. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Приправити рибу всередині і зовні сіллю. Змішати коріанд...