Рецепт Риба, тушкована в кисло-солодкому соусі

Рецепт Риба, тушкована в кисло-солодкому соусі
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Якщо ви шукайте класний і нескладний рецепт смачної і апетитною рибки, то зверніть увагу на цей варіант. Для дітей і дорослих — це чудова ідея на кожен день. рекомендую спробувати!

опис приготування:

Хочу показати вам, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі з морквою. Ця страва добре тим, що використовувати можна абсолютно будь-яку рибку, яка є у вас під рукою. Навіть суха риба, Хека або nototeniya, наприклад, в даному варіанті вийде дійсно приголомшливою. Поєднання томатної пасти, солодкої моркви і риби — ця класика, завжди вдала і смачна. Спробуйте!

  • риба— 1 кілограм
  • цибулина— 2-3 штук
  • морква— 3-4 штук
  • паста томатна— 3 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • сіль, цукор, спеції— За смаком
  • вода— 1/2 склянки
  • оцет— 1 Чайна ложка
риба, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 1 1. Очистіть цибулю і наріжте кубиками або півкільцями. Моркву натріть на тертці.

риба, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 2 2. На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажити цибулю до прозорості, після додайте моркву і смажте ще хвилини 3, помішуючи.

риба, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 3 3. додайте сіль, цукор, томатну пасту і оцет, спеції за смаком. перемішайте, тушкуйте пару хвилин. Усе, кисло-солодкий соус готовий!

риба, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 4 4. рибку очистіть, вимийте, сіль за смаком. Можна додати спеції для риби. Обваляйте її з усіх боків в борошні й обсмажте на сильному вогні до утворення легкої скоринки.

риба, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 5 5. На дно сотейника викладіть частина соусу і розподіліть рівним шаром рибку. знову соус, риба і соус. Додайте трохи води. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні близько години до готовності.
Подавайте блюдо до столу з улюбленим гарніром.
Смачного!

Подібні рецепти

Риба тушкована з картоплею

Тушкована риба в сметанному соусі

Риба тушкована з картоплею — насичене і соковите блюдо для всієї родини. Ароматна тушкована риба у вині з часником і картоплею — відмінно підійде і для святкового столу. опис приготування: Для приготування риби тушкованої з картоплею заздалегідь розморозити філе риби. Я зазвичай беру філе хека...

Риба, тушкована в мультиварці

Риба, тушкована в мультиварці

риба, тушкована в мультиварці, — це не тільки дуже апетитно, але корисно. Ніякого зайвого масла і жиру, лише натуральний смак улюбленої страви. опис приготування: риба, тушкована в мультиварці, в даному варіанті готується з картоплею. Це не тільки смачно, але і зручно, так як одночасно можна з...

Риба, тушкована в сметані

Риба, тушкована в сметані

риба — це не тільки корисно, але і неймовірно смачно! Якщо ви втомилися від смаженого і запеченого — спробуйте рибу, тушковану в сметані в домашніх умовах. Страву можна приготувати і на будь-яке свято. опис приготування: Ніжніше і ароматні, ніж риба, тушкована в сметані в домашніх умовах, не м...

Риба, тушкована в томаті

Риба, тушкована в томаті

Урізноманітнити ваш раціон допоможе риба, тушкована в томаті в домашніх умовах. Цей рецепт досить відомий, але для приготування приголомшливого маринаду слід знати кілька нехитрих правил. опис приготування: Прекрасне поєднання риби і томата в вигляді маринаду. Спробувавши приготувати раз це бл...

Риба, тушкована в духовці

Риба, тушкована в духовці

рецепт риби, тушкованою в духовці, — вельми цікавий, а блюдо стане чудовою альтернативою м'ясних страв навіть на святковому столі. головне — приготувати соус і зробити заправку. опис приготування: Нещодавно готувала цю страву на святковий стіл — гості залишилися задоволеними! Від себе пораджу ...