Рецепт Риба, фарширована сиром

Рецепт Риба, фарширована сиром
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Риба завжди вважалася здоровою і корисною їжею. У ній менше холестерину, ніж в м'ясі, а потрібного білка - більше. кажуть, що якщо хоч раз в тиждень їсти рибні страви, то серце ваше буде здоровим.

кількість порцій: 2
  • Тушка білої риби— 1 штука(вагою не менше 500 г)
  • Плавлений сир— 100 грам
  • вершки жирні— 70 мілілітрів
  • печериці— 100 грам
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • Гострий червоний перчик— 1 штука
  • кріп, пучок— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • лимон, сік— 1/2 штуки
риба, фарширована сиром - фото крок 1 1. Очистити рибу і видалити зябра. Через невеликий розріз під головою видалити нутрощі. промити рибу, посолити, поперчити, скропити лимонним соком і залишити для маринування.

риба, фарширована сиром - фото крок 2 2. Для начинки гриби дрібно порізати і 6-7 хвилин смажити на розжареному маслі.

риба, фарширована сиром - фото крок 3 3. В окремий посуд влити вершки, додати плавлений сир і добре збити до однорідної маси.

риба, фарширована сиром - фото крок 4 4. Кріп і гострий перчик дрібно порізати і змішати з сирною масою. Туди ж додати смажені грибочки.

риба, фарширована сиром - фото крок 5 5. Щоб начинкою нафарширувати рибу, можна скористатися кулінарним мішком. Помістити начинку в мішок і через розріз в черевці видавити його в рибу. Тушку риби щільно загорнути у фольгу.

риба, фарширована сиром - фото крок 6 6. Рибу помістити в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікати 30 хвилин. Після цього відкрити фольгу, змастити рибу рясно оливковою олією і залишити в духовці на 6-7 хвилин, щоб рибка покрилася красивою рум'яною скоринкою. Подати рибу можна з зеленню і дольками лимона.

Подібні рецепти

Риба фарширована

Смачний борщ з тушонкою

Вам цікаво, як приготувати фаршировану рибу? Готувати можна з будь-якого тонкого рибного філе. борсатися — відмінний вибір! Рецепт актуальний як для святкового столу, так і для сімейної вечері. опис приготування: Подавайте «Фаршировану рибу» з лимонними півкільцями. Добре подавати з напівсухим...

Риба фарширована заливна

Риба фарширована заливна

Фарширована риба або гефілте фіш - блюдо єврейської кухні. готують його, як правило з коропа, але товстолобик, синец, білий амур або щука теж підійдуть. Сьогодні у нас фарширована риба заливна. опис приготування: Фаршировану рибу можна приготувати трьома способами. Я пропоную спрощений варіант...

Риба, фарширована по-єврейськи

Риба, фарширована по-єврейськи

Навіть не знаю, чому цей рецепт приготування риби, фаршированої по-єврейськи, носить таку назву, але суть в тому, що готову страву виходить вище всяких похвал — ситне, ароматне і смачне! опис приготування: Цей простий рецепт риби, фаршированої по-єврейськи, мені колись підказала подружка. Я бу...

Риба фарширована по-одеськи

Риба фарширована по-одеськи

Риба фарширована по-одеськи — справжній святковий страва для вашого столу: оригінально, шалено пряним і смачно! Здивуйте своїх гостей цим вишуканим блюдом! опис приготування: Для приготування риби фаршированої по одеськи вам знадобиться взяти тушку коропа або щуки, заздрості від ваших уподобан...

Ріпа фарширована

Ріпа фарширована

Рецепт приготування запеченої ріпи, фаршированої білими грибами. опис приготування: Ріпа - незаслужено забутий домогосподарками овоч. А даремно, адже в ріпі міститься велика кількість вітаміну С і кальцію, ефірні масла і мінеральні речовини. Ріпа в будь-якому вигляді - це ефективний засіб оздо...