Рецепт парових котлет в мультиварці

Рецепт парових котлет в мультиварці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Хочете соковитих курячих котлет, приготованих без масла і без смаження? Тоді цей рецепт саме для вас! Парові курячі котлетки не тільки смачні, але ще корисні і здорові.

опис приготування:

Парові котлетки з додаванням кефіру будуть більш ніжні і соковиті, ніж без нього. Ви зможете побалувати себе і своїх близьких прекрасним здоровим блюдом, яке буде однаково смачним і корисним. Читайте простий покроковий рецепт, як приготувати парові котлети в мультиварці. Можна, можливо, звичайно, готувати на водяній бані, як готували наші бабусі, але навіщо витрачати зайвий час і зусилля, коли є мультиварка.

Економте час і їжте здорову їжу. І, до речі, це блюдо по праву можна вважати низькокалорійним. Смачного!

  • Куряче філе— 500 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • Манна крупа— 2 Ст. ложки
  • кефір— 80 мілілітрів
  • Вершкове масло— 40 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
1 Починаємо наше приготування з того, що моєму м'ясо і нарізаємо на невеликі шматочки, щоб надалі пропустити його через м'ясорубку.

2 Очищаємо цибулю від шкірки, моєму і чистимо моркву. Далі через м'ясорубку необхідно пропустити м'ясо і цибулю, а моркву натираємо на середній тертці.

3 Змішуємо м'ясо і овочі, перемішуємо. Забиваємо до фаршу яйце, додаємо кефір, бажано хоча б кімнатної температури або навіть підігрітий. Ще раз добре перемішуємо.

4 Далі необхідно додати сіль і перчик до смаку.
Наступним кроком буде додавання манної крупи замість батона, як ми звикли. Манна крупа так само послужить відмінним склеює компонентом, який буде скріплювати наші котлетки.

5 Слідом за манкою додаємо вершкове масло і залишаємо на півгодини для того, щоб крупа переповнилася і набухла.

6 Формуємо кругленькі котлетки, попередньо змочивши руки водою. Укладаємо в мультиварку на решітку для приготування на пару котлетки і готуємо приблизно 25 хвилин. Готово!

Подібні рецепти

Простий рецепт рибних котлет

Крем (збиті вершки)

Тут ви знайдете простий рецепт рибних котлет. При цьому котлетки вийдуть дуже ніжними і соковитими завдяки невеликому секретів. Рибу беріть на свій розсуд, морську або річкову, білу. опис приготування: Разом з шматочком вершкового масла в начинку для котлеток можна використовувати дрібно посіч...

Підлива до котлет

Підлива до котлет

Соковиті і ароматні котлетки, да з улюбленим гарніром, що може бути смачніше цього блюда. А якщо додати до котлеток ще і смачну підливу, то звичайна вечеря перетвориться на справжнє свято душі і тіла. опис приготування: Я думаю, що практично всі дуже люблять котлети і готують їх досить часто, ...

Рибний фарш для котлет

Рибний фарш для котлет

Для мене найсмачніший фарш - це той, який зроблений будинку. Якісне філе в сукупності з правильними приправами гарантує смачна страва. І навіть не важливо, що взято за основу. потрібен рецепт! опис приготування: Цього разу я розповім вам про те, як приготувати рибний фарш для котлет. Головне -...

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...

Простий рецепт крем-брюле

Простий рецепт крем-брюле

Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...