Рецепт Самбук яблучний
Самбук — це збитий десерт з фруктів, відрізняється від мусу тим, що він готуватися з додаванням яєчних білків. Зазвичай його роблять з яблук, слив або абрикосів. Перед вами рецепт яблучного самбука.
опис приготування:
Замочуємо желатин у воді (0,5 L).
яблука промиваємо, нарізаємо на дольки, видаляємо насіння і запікаємо в духовці з невеликою кількістю води до розм'якшення.
Готові яблука охолоджуємо і протираємо через сито. Додаємо в яблучне пюре цукор і три яєчні білки. Ретельно збиваємо все міксером до збільшення маси в об'ємі в 2 рази. Колір змінитися на білий.
Набряклий желатин розчиняємо на водяній бані до отримання однорідної рідкої консистенції, потім проціджуємо.
У збите пюре тонкою цівкою вливаємо желатин, збиваємо ще 1-2 хвилини і розливаємо в формочки, які потім ставимо охолоджуватися в холодильник.
Перед подачею на стіл самбук звільняємо від форм, помістивши їх на кілька хвилин у гарячу воду.
Зверху можна полити будь-яким ягідним, шоколадним або карамельним сиропом.
Смачного!
- яблука— 1 кілограм
- цукор— 240 грам
- желатин— 18 грам
- яєчні білки— 3 штуки
- вода— 0,5 L
яблука промиваємо, нарізаємо на дольки, видаляємо насіння і запікаємо в духовці з невеликою кількістю води до розм'якшення.
Готові яблука охолоджуємо і протираємо через сито. Додаємо в яблучне пюре цукор і три яєчні білки. Ретельно збиваємо все міксером до збільшення маси в об'ємі в 2 рази. Колір змінитися на білий.
Набряклий желатин розчиняємо на водяній бані до отримання однорідної рідкої консистенції, потім проціджуємо.
У збите пюре тонкою цівкою вливаємо желатин, збиваємо ще 1-2 хвилини і розливаємо в формочки, які потім ставимо охолоджуватися в холодильник.
Перед подачею на стіл самбук звільняємо від форм, помістивши їх на кілька хвилин у гарячу воду.
Зверху можна полити будь-яким ягідним, шоколадним або карамельним сиропом.
Смачного!
Подібні рецепти
Сало по-новому
Це дуже сонячний, яскравий і дуже красивий гарбузовий пиріг з яблуками, який виходить неймовірно ніжним і вологим всередині. Кориця надає приємний аромат цього пирога, а яблука з гарбузом - колір. опис приготування: Цей дуже красивий пиріг насправді дуже легкий в приготуванні! Особливо він спо...
Пиріг яблучний дріжджовий
Незвичайно смачний і красивий яблучний пиріг готується на основі дріжджового тіста. Завдяки незвичайній формі цей пиріг легко розділяється на невеликі булочки. Блюдо надзвичайно ароматне. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати пиріг яблучний дріжджовий, прочитайте рецепт, запасіться ...
Пряний яблучний пиріг з горіхами
Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю. опис приготування: Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного ве...
Пряний яблучний сидр
Чудовий зігріваючий напій. Цей сидр послужить відмінною альтернативою провину на святковому столі. опис приготування: Щоб приготувати цей напій, доведіть до кипіння яблучний сік. Додайте в нього тертий мускатний горіх, палички кориці і ром. помішуючи, варіть протягом 10 хвилин. Подавайте в гар...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...