Рецепт Підлива до котлет

Рецепт Підлива до котлет
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Соковиті і ароматні котлетки, да з улюбленим гарніром, що може бути смачніше цього блюда. А якщо додати до котлеток ще і смачну підливу, то звичайна вечеря перетвориться на справжнє свято душі і тіла.

опис приготування:

Я думаю, що практично всі дуже люблять котлети і готують їх досить часто, ну а якщо ви хочете зробити смак улюбленого блуду яскравіше і більш насиченою, я розповім вам, як приготувати підливу до котлет. Таке незначне доповнення не тільки поліпшить смак будь-яких котлет, але і врятує вас в ситуації, якщо вони вийшли трохи сухуватими. Є дуже багато різних варіантів підлив, але тут я пропоную вас свій улюблений класичної рецепт підливи до котлет, в якому ми використовуємо томатну пасту і ріпчасту цибулю в якості основних інгредієнтів, ну а спеції можете підібрати на свій смак.

  • Цибуля ріпчаста— 40 грам
  • паста томатна— 2 Ст. ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Лавровий лист— 1 штука
  • вода гаряча— 1 Склянка
  • цукор— 1 щіпка
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
Підлива до котлет - фото крок 1 Для початку нам, звичайно ж, слід посмажити котлети. Перекладаємо їх поки в миску і накриваємо тарілкою, щоб вони не охололи, бо сковороду, на якій вони смажилися, нам стане в нагоді.

Підлива до котлет - фото крок 2 Отже, нагріваємо жир, отриманий після обсмажування котлет, викладаємо в нього нарізану кубиками ріпчасту цибулю, смажимо цибулю до золотистого кольору.

Підлива до котлет - фото крок 3 Потім додаємо до цибулі борошно, швиденько перемішуємо все і пасеруємо ще трохи.

Підлива до котлет - фото крок 4 Тепер викладаємо томатну пасту і додаємо будь-які спеції за смаком, я зазвичай кладу мелений чорний перець і суміш сушених трав.

Підлива до котлет - фото крок 5 Виливаємо на сковороду стакан гарячої води, перемішуємо все і дивимося, щоб не було грудочок. Солім плаває, додаємо в неї лавровий лист і тушкуємо 10 хвилин на повільному вогні.

Підлива до котлет - фото крок 6 Перед самим виключенням додаємо часник і, якщо є, свіжу зелень, перемішуємо все і вимикаємо вогонь.

Підлива до котлет - фото крок 7 Гарячим соусом заливаємо котлети, а після цього розкладаємо їх на тарілки з будь-яким гарніром. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Простий рецепт рибних котлет

Підлива для котлет

Тут ви знайдете простий рецепт рибних котлет. При цьому котлетки вийдуть дуже ніжними і соковитими завдяки невеликому секретів. Рибу беріть на свій розсуд, морську або річкову, білу. опис приготування: Разом з шматочком вершкового масла в начинку для котлеток можна використовувати дрібно посіч...

Рецепт парових котлет в мультиварці

Рецепт парових котлет в мультиварці

Хочете соковитих курячих котлет, приготованих без масла і без смаження? Тоді цей рецепт саме для вас! Парові курячі котлетки не тільки смачні, але ще корисні і здорові. опис приготування: Парові котлетки з додаванням кефіру будуть більш ніжні і соковиті, ніж без нього. Ви зможете побалувати се...

Рибний фарш для котлет

Рибний фарш для котлет

Для мене найсмачніший фарш - це той, який зроблений будинку. Якісне філе в сукупності з правильними приправами гарантує смачна страва. І навіть не важливо, що взято за основу. потрібен рецепт! опис приготування: Цього разу я розповім вам про те, як приготувати рибний фарш для котлет. Головне -...

Підлива з печериць і вершків

Підлива з печериць і вершків

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...

Підлива з баклажан

Підлива з баклажан

Сьогодні ми приготуємо підливу з баклажан до пасти, оскільки паста — це всього-лише тісто і саме соус надає їй смак і аромат. опис приготування: Овочі треба промити, почистити, порізати кубиками. Баклажан бажано вимочити в підсоленій воді, щоб позбутися від гіркоти. Потім овочі обсмажуємо і пр...