Рецепт Підлива до котлет
Соковиті і ароматні котлетки, да з улюбленим гарніром, що може бути смачніше цього блюда. А якщо додати до котлеток ще і смачну підливу, то звичайна вечеря перетвориться на справжнє свято душі і тіла.
опис приготування:
Я думаю, що практично всі дуже люблять котлети і готують їх досить часто, ну а якщо ви хочете зробити смак улюбленого блуду яскравіше і більш насиченою, я розповім вам, як приготувати підливу до котлет. Таке незначне доповнення не тільки поліпшить смак будь-яких котлет, але і врятує вас в ситуації, якщо вони вийшли трохи сухуватими. Є дуже багато різних варіантів підлив, але тут я пропоную вас свій улюблений класичної рецепт підливи до котлет, в якому ми використовуємо томатну пасту і ріпчасту цибулю в якості основних інгредієнтів, ну а спеції можете підібрати на свій смак.
- Цибуля ріпчаста— 40 грам
- паста томатна— 2 Ст. ложки
- борошно— 1 Ст. ложка
- часник— 1-2 зубчиків
- Лавровий лист— 1 штука
- вода гаряча— 1 Склянка
- цукор— 1 щіпка
- спеції— За смаком
- сіль— За смаком
Отже, нагріваємо жир, отриманий після обсмажування котлет, викладаємо в нього нарізану кубиками ріпчасту цибулю, смажимо цибулю до золотистого кольору.
Потім додаємо до цибулі борошно, швиденько перемішуємо все і пасеруємо ще трохи.
Тепер викладаємо томатну пасту і додаємо будь-які спеції за смаком, я зазвичай кладу мелений чорний перець і суміш сушених трав.
Виливаємо на сковороду стакан гарячої води, перемішуємо все і дивимося, щоб не було грудочок. Солім плаває, додаємо в неї лавровий лист і тушкуємо 10 хвилин на повільному вогні.
Перед самим виключенням додаємо часник і, якщо є, свіжу зелень, перемішуємо все і вимикаємо вогонь.
Гарячим соусом заливаємо котлети, а після цього розкладаємо їх на тарілки з будь-яким гарніром. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Підлива для котлет
Тут ви знайдете простий рецепт рибних котлет. При цьому котлетки вийдуть дуже ніжними і соковитими завдяки невеликому секретів. Рибу беріть на свій розсуд, морську або річкову, білу. опис приготування: Разом з шматочком вершкового масла в начинку для котлеток можна використовувати дрібно посіч...
Рецепт парових котлет в мультиварці
Хочете соковитих курячих котлет, приготованих без масла і без смаження? Тоді цей рецепт саме для вас! Парові курячі котлетки не тільки смачні, але ще корисні і здорові. опис приготування: Парові котлетки з додаванням кефіру будуть більш ніжні і соковиті, ніж без нього. Ви зможете побалувати се...
Рибний фарш для котлет
Для мене найсмачніший фарш - це той, який зроблений будинку. Якісне філе в сукупності з правильними приправами гарантує смачна страва. І навіть не важливо, що взято за основу. потрібен рецепт! опис приготування: Цього разу я розповім вам про те, як приготувати рибний фарш для котлет. Головне -...
Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...
Підлива з баклажан
Сьогодні ми приготуємо підливу з баклажан до пасти, оскільки паста — це всього-лише тісто і саме соус надає їй смак і аромат. опис приготування: Овочі треба промити, почистити, порізати кубиками. Баклажан бажано вимочити в підсоленій воді, щоб позбутися від гіркоти. Потім овочі обсмажуємо і пр...