Рецепт Реберця з соусом барбекю

Рецепт Реберця з соусом барбекю
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
ніжні, м'які, соковиті реберця приготувати зовсім нескладно. Набагато простіше, ніж шашлик на дачі. І в цьому мені вдалося переконатися на власному досвіді, яким із задоволенням з вами ділюся.

опис приготування:

Мої домашні просто обожнюють соковиті м'які свинячі реберця. Але приготувати таку страву, як мені здавалося, не просто. Потім виявив цей рецепт. Соус барбекю купив в магазині, спеції додаю ті, що є в наявності будинку, вишневий сік купити — проблема немає! Все просто! Отже, розповідаю, як приготувати карколомне блюдо зі свинячих реберець просто і швидко!

Як приготувати свинячі реберця в соусі барбекю?

1. Промийте свіжі свинячі ребра, складіть в каструлю. Залийте вишневим соком, так щоб він повністю покривав ребра. Додайте перець і лавровий лист, варіть на повільному вогні протягом години. Завдяки цьому ребра стануть соковитими, просочаться вишневим смаком, м'ясо буде легко відокремлюватися від кісточок.

2. Викладіть ребра на деко (на папір для випікання), пензликом змастити їх соусом барбекю з усіх боків. Потім посипте тростинним цукром і кунжутом.

3. Надішліть в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Готову страву виглядає апетитно, а готується просто. Готую не перший раз. Дивовижне поєднання простоти і чудового смаку. Смачного!


  • ребра свинячі— 1 кілограм
  • Вишневий сік— 1 літр
  • Соус барбекю— 200 мілілітрів
  • Тростинний цукор— 1 Чайна ложка
  • кунжут, лавровий лист, чорний перець горошком— За смаком
Мої домашні просто обожнюють соковиті м'які свинячі реберця. Але приготувати таку страву, як мені здавалося, не просто. Потім виявив цей рецепт. Соус барбекю купив в магазині, спеції додаю ті, що є в наявності будинку, вишневий сік купити — проблема немає! Все просто! Отже, розповідаю, як приготувати карколомне блюдо зі свинячих реберець просто і швидко!

Як приготувати свинячі реберця в соусі барбекю?

1. Промийте свіжі свинячі ребра, складіть в каструлю. Залийте вишневим соком, так щоб він повністю покривав ребра. Додайте перець і лавровий лист, варіть на повільному вогні протягом години. Завдяки цьому ребра стануть соковитими, просочаться вишневим смаком, м'ясо буде легко відокремлюватися від кісточок.

2. Викладіть ребра на деко (на папір для випікання), пензликом змастити їх соусом барбекю з усіх боків. Потім посипте тростинним цукром і кунжутом.

3. Надішліть в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Готову страву виглядає апетитно, а готується просто. Готую не перший раз. Дивовижне поєднання простоти і чудового смаку. Смачного!


Подібні рецепти

Реберця під соусом барбекю

Салат з рисом і кукурудзою

взагалі, цілком можна приготувати реберця під соусом барбекю в домашніх умовах, — повірте, використовуючи справжній соус барбекю, реберця вийдуть в духовці навіть смачніше, ніж на грилі! опис приготування: Такий ось практично делікатесний рецепт приготування реберець під соусом барбекю, як мен...

Реберця свинячі під соусом барбекю

Реберця свинячі під соусом барбекю

справжнє свято — це завжди щось новеньке на столі, вірно? Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати реберця свинячі під соусом барбекю, щоб перед наступним застіллям не ламати голову! опис приготування: погодьтеся, на усіляких застіллях звичайне головне блюдо — картопля з тушкованим м'ясом. ...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця барбекю на мангалі

Реберця барбекю на мангалі

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...