Рецепт Реберця під соусом барбекю

Рецепт Реберця під соусом барбекю
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
взагалі, цілком можна приготувати реберця під соусом барбекю в домашніх умовах, — повірте, використовуючи справжній соус барбекю, реберця вийдуть в духовці навіть смачніше, ніж на грилі!

опис приготування:

Такий ось практично делікатесний рецепт приготування реберець під соусом барбекю, як мені здається, відмінно підійде для усіляких званих вечерь або ж святкових обідів. головне, що потрібно пам'ятати, — соус барбекю все-таки "; на любителя ";, так як він солодкий, а не всім подобається м'ясо в солодкому соусі. Тому я цей класичний рецепт реберець під соусом барбекю доповнила апельсином, — виходить кисло-солодкий соус, який дуже всім подобається. рекомендую!

  • реберця свинячі— 600 грам
  • Соус барбекю— 100 грам
  • вода— 100 грам
  • апельсин— 1/2 штуки
  • сіль— 1 щіпка
Реберця під соусом барбекю - фото крок 1 1. м'ясо розморожуємо, промиваємо, ділимо порційними шматочками і викладаємо на деко (деко краще трохи змастити маслом). присипаємо сіллю.

Реберця під соусом барбекю - фото крок 2 2. Розмазує соус барбекю, і вливаємо воду, щоб трохи його розбавити. Краще зробити це в окремій мисочці, а вже потім — namazıvat, так вийде равномерней.

Реберця під соусом барбекю - фото крок 3 3. Духовку розігріваємо до 180, і на півтори години відправимо ребра в духовку, прикривши фольгою. Кожен півгодини діставайте і поливайте м'ясо соусом зверху. Воно повинно бути постійно вологим.

Реберця під соусом барбекю - фото крок 4 4. При подачі поливаємо соком половини апельсина і посипаємо цедрою. Смачного!

Подібні рецепти

Реберця свинячі під соусом барбекю

Волован з листкового тіста

справжнє свято — це завжди щось новеньке на столі, вірно? Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати реберця свинячі під соусом барбекю, щоб перед наступним застіллям не ламати голову! опис приготування: погодьтеся, на усіляких застіллях звичайне головне блюдо — картопля з тушкованим м'ясом. ...

Реберця з соусом барбекю

Реберця з соусом барбекю

ніжні, м'які, соковиті реберця приготувати зовсім нескладно. Набагато простіше, ніж шашлик на дачі. І в цьому мені вдалося переконатися на власному досвіді, яким із задоволенням з вами ділюся. опис приготування: Мої домашні просто обожнюють соковиті м'які свинячі реберця. Але приготувати таку ...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця барбекю на мангалі

Реберця барбекю на мангалі

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...