Рецепт Реберця барбекю

Рецепт Реберця барбекю
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі!

опис приготування:

Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір!

  • Свинячі реберця— 1,5 кілограма
  • кмин— 1 Ст. ложка(мелений)
  • приправа чилі— 1 Ст. ложка(по бажанню)
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • Соус барбекю— 1 Склянка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
реберця барбекю - фото крок 1 1. Розігріваємо гриль на сильному вогні. Беремо невелику баночку і засипаємо в неї кумін, паприка, перець чилі (по бажанню), сіль і перець. Закриваємо банку кришкою і гарненько струшуємо, щоб всі спеції перемішалися.

реберця барбекю - фото крок 2 2. Свинячі реберця ретельно промиваємо, вирізаємо плівки і жилки. Поділяємо на порційні шматки.

реберця барбекю - фото крок 3 3. Викладаємо реберця в миску або каструлю і посипаємо сумішшю з спецій з усіх боків. Не переборщити зі спеціями - не кожен любить дуже гостру їжу. Ми залишаємо реберця на півгодини, щоб вони замаринувати. взагалі, чим довше маринуються реберця, тим краще вони просочаться і, відповідно, смачніше вийдуть. Можна натерти реберця спеціями за день до приготування, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник. М'ясо відмінно промаринуется!

реберця барбекю - фото крок 4 4. Зменшуємо вогонь до мінімуму. Кладемо на нижню решітку гриля шматок фольги. Це необхідно для того, щоб уникнути загоряння стікає жиру. Далі викладаємо замариновані реберця на верхню полицю гриля. Накриваємо гриль кришкою і залишаємо реберця смажитися на 1 час. Не слід піднімати кришку гриля в процесі приготування!

реберця барбекю - фото крок 5 5. Через годину змащуємо реберця соусом барбекю і продовжуємо обсмажувати м'ясо протягом ще 5 хвилин.

реберця барбекю - фото крок 6 6. Коли реберця будуть готові, викладаємо їх на блюдо і подаємо з овочами і зеленню або з соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Реберця барбекю на мангалі

Риба на барбекю (простий рецепт)

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця на грилі в соусі «барбекю»

Реберця на грилі в соусі «барбекю»

Продумуєте меню на пікнік? Я навчу вас готувати реберця на грилі в соусі "; Барбекю ";. Вони нереально ароматні, соковиті, апетитні. Якщо подобається ідея, запам'ятовуйте цей нескладний рецепт. опис приготування: Замаринувати для початку ребра краще зі спеціями і гірчицею. Соус "Барбекю" відмі...

Реберця під соусом барбекю

Реберця під соусом барбекю

взагалі, цілком можна приготувати реберця під соусом барбекю в домашніх умовах, — повірте, використовуючи справжній соус барбекю, реберця вийдуть в духовці навіть смачніше, ніж на грилі! опис приготування: Такий ось практично делікатесний рецепт приготування реберець під соусом барбекю, як мен...

Реберця з соусом барбекю

Реберця з соусом барбекю

ніжні, м'які, соковиті реберця приготувати зовсім нескладно. Набагато простіше, ніж шашлик на дачі. І в цьому мені вдалося переконатися на власному досвіді, яким із задоволенням з вами ділюся. опис приготування: Мої домашні просто обожнюють соковиті м'які свинячі реберця. Але приготувати таку ...