Рецепт Равіолі з яйцем

Рецепт Равіолі з яйцем
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Равіолі з яйцем можна назвати гігантськими, тому що сире яйце цілком поміщається в равіолі. Блюдо без сумніву дуже оригінальне, можна запропонувати його для сімейної вечері або обіду.

опис приготування:

Равіолі з яйцем робити потрібно акуратно, щоб яйця не розтеклися по тесту. Тісто для равіолі з яйцем готуйте за звичайним рецептом: на кожні 200-250 грам борошна потрібно одне яйце і одна ложка олії і одна води. Тісто має бути еластичним і не прилипати до рук. Після замісу дайте тесту відпочити півгодини. Спаржу можна замінити шпинатом або зеленню з тертим сиром. Велике розмаїття начинок дає вам велике поле для творчість, головне,щоб начинка не була надто м'якою, вона повинна тримати форму. Успіхів і приємного апетиту!


  • Спаржа или шпинат— 450 грам
  • Luk Salotti— 6 штук
  • Вершкове масло— 120 грам
  • Рікотта або сир— 350 грам
  • пармезан— 60 грам
  • Панірувальні сухарі— 25 грам
  • жовток— 12 штук
  • Тісто для равіолі— 560 грам
  • сіль, перець— За смаком
Равіолі з яйцем - фото крок 1 У спаржи отломайте одресневевшие концы и порежьте. На сковороде обжарьте лук и спаржу 5 хвилин.

Равіолі з яйцем - фото крок 2 Измельчите спаржу с луком в блендере и смешайте с рикоттой, яйцем, сухарями и тертым пармезаном, сіллю, перцем. Раскатайте тесто и выложите начинку через равные промежутки.

Равіолі з яйцем - фото крок 3 В луночку из начинки выложите яйцо, целиком или только желток.

Равіолі з яйцем - фото крок 4 Накройте яйца другим куском теста и осторожно обожмите тесто вокруг начинки.

Равіолі з яйцем - фото крок 5 Вырезайти равиоли при помощи стакана.

Равіолі з яйцем - фото крок 6 Обожмите края равиоли пальцами или вилочкой.

Равіолі з яйцем - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Равіолі з лососем

Равіолі з сиром

Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...