Рецепт Равіолі з яйцем
Равіолі з яйцем можна назвати гігантськими, тому що сире яйце цілком поміщається в равіолі. Блюдо без сумніву дуже оригінальне, можна запропонувати його для сімейної вечері або обіду.
опис приготування:
Равіолі з яйцем робити потрібно акуратно, щоб яйця не розтеклися по тесту. Тісто для равіолі з яйцем готуйте за звичайним рецептом: на кожні 200-250 грам борошна потрібно одне яйце і одна ложка олії і одна води. Тісто має бути еластичним і не прилипати до рук. Після замісу дайте тесту відпочити півгодини. Спаржу можна замінити шпинатом або зеленню з тертим сиром. Велике розмаїття начинок дає вам велике поле для творчість, головне,щоб начинка не була надто м'якою, вона повинна тримати форму. Успіхів і приємного апетиту!
- Спаржа или шпинат— 450 грам
- Luk Salotti— 6 штук
- Вершкове масло— 120 грам
- Рікотта або сир— 350 грам
- пармезан— 60 грам
- Панірувальні сухарі— 25 грам
- жовток— 12 штук
- Тісто для равіолі— 560 грам
- сіль, перець— За смаком
Измельчите спаржу с луком в блендере и смешайте с рикоттой, яйцем, сухарями и тертым пармезаном, сіллю, перцем. Раскатайте тесто и выложите начинку через равные промежутки.
В луночку из начинки выложите яйцо, целиком или только желток.
Накройте яйца другим куском теста и осторожно обожмите тесто вокруг начинки.
Вырезайти равиоли при помощи стакана.
Обожмите края равиоли пальцами или вилочкой.
Смачного!
Подібні рецепти
Равіолі з сиром
Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...
Равіолі з рикоттою та пармезаном
Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...
Равіолі з креветками і рікоттою
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...
Равіолі з кроликом і печеним гарбузом
Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...
Равіолі з куркою і волоськими горіхами
Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...