Рецепт Салат «Обжорка» з м'ясом і грибами

Рецепт Салат «Обжорка» з м'ясом і грибами
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат & Quot; Обжорка" з м'ясом і грибами — то, що потрібно для свята, та й будні він точно розфарбує. Цей салат ми будемо готувати з яловичиною і печерицями.

опис приготування:

Для початку відварюємо яловичину. Я додав перець духмяний, перець горошком, і лавровий лист. Чи не солив. Бульйон пустив на суп. У процесі варіння знімаємо піну. Після зварити м'ясо охолоджуємо. Відварюємо яйця круто. Картоплю відварити до готовності (я варив в мундирі). Натираємо моркву на крупній тертці. Ріжемо дрібно цибулю. гриби (у мене готові нарізані), цибулю і моркву обсмажуємо на сковороді на рослинному маслі. Смажимо до золотистого кольору цибулі. Перекладаємо піджарку в посуд. Поки остуджують піджарка, нарізаємо яйця, м'ясо кубиками, огірки кубиками і все змішуємо. Солимо до смаку. Далі заправляємо майонезом і подаємо до столу! Смачного!

Я заправляю порції салату безпосередньо перед подачею до столу.


  • Картопля— 4 штуки(4 средних клубня)
  • яйця— 3 штуки
  • яловичина— 600-700 грам
  • Рослинна олія— 20-30 грам(для жарки овощей и грибов)
  • печериці— 400-350 грам(сырые или консервированные)
  • морква— 2 штуки
  • Огірки мариновані— 4-5 штук(невеликого розміру, мариновані)
  • майонез— За смаком
  • сіль— За смаком
Салат & Quot; Обжорка Овощи с грибами жарим в течение 12-14 хвилин.


Подібні рецепти

Салат «Обжорка» з грибами

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом і грибами mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name ...' at line 1

Напевно, "Обжорку" хоч раз пробував кожен, так як рецептів існує велика кількість! І я ось вам пропоную свій простий рецепт салату "Обжорка" з грибами! думаю, вам сподобається! опис приготування: Такий салат "Обжорка" з грибами в домашніх умовах має дійсно багато варіацій. наприклад, я іноді й...

Пиріг з грибами і м'ясом

Пиріг з грибами і м'ясом

Найскладніше в приготуванні пирога — це вибір начинки, адже тут досить важко догодити всім. Тому я пропоную вам найпоширеніший і гаряче улюблений багатьма варіант: гриби і м'ясо. опис приготування: Я думаю, багато хто погодиться з тим, що пиріг це блюдо дуже святкове, і його поява на столі ств...

Пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами

Пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами

Любіть піцу? У мене є дещо смачніше і цікавіше - це рецепт, як приготувати пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами. Він не тільки ситний, смачний, але і виглядає дуже презентабельно, апетитно. опис приготування: Якщо для звичайного пирога начинку викладають на верх, то в такому вся начинка знаходи...

Плов з грибами і м'ясом

Плов з грибами і м'ясом

Далеко не всі додають в плов гриби, а я ось додаю з недавніх пір. Свинина дуже гармонійно поєднується з будь-якими лісовими грибами, плов стає більш ароматним і насиченим! Спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування плову з грибами і м'ясом. Гриби можна викорис...

Пиріжки з м'ясом і грибами

Пиріжки з м'ясом і грибами

Від смачної домашньої випічки ще ніхто не відмовлявся. М'ясо підійде будь-який варене. опис приготування: відварене м'ясо — яловичину, свинину, курку — подрібніть. Тісто використовуйте покупне. Обсмажте цибулю з грибами і змішайте з м'ясом. Формуйте пиріжки і запікайте в духовці протягом 20 хв...