Рецепт Рагу з грибами в мультиварці
Рагу з грибами в мультиварці — розкішний гарнір або самостійне блюдо, зробити яке не займе багато сил. Потрібно тільки почистити і порізати овочі, все інше зробить мультиварка.
опис приготування:
Якщо рагу з грибами в мультиварці будете робити не з куркою, а з м'ясом, тоді після обсмажування потрібно долити води і тушкувати м'ясо 30-40 хвилин, а потім вже закладати шарами овочі. Через хвилин п'ятнадцять всі овочі перемішуються. кількість води, яке додається в рагу з грибами в мультиварці строго не визначено. Все це на ваш смак. Не забувайте, що овочі теж дають сік. Успіхів і приємного апетиту!
- гриби— 300 грам
- Куряча грудка— 500 грам
- капуста— 1/2 штуки
- Кабачок— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
- помідор— 1-2 штук
- Картопля— 2-3 штук
Курицу и овощи порезать брусочками.
Курицу обжарить в режиме «Пароварка» в масле до корочки.
Грибы шампиньоны крупно нарезать и добавить к курице.
Заложите все остальные овощи слоями и готовьте рагу в режиме «Пароварка» 30 хвилин. через 15 минут овощи перемешайте и продолжите тушение.
В кінці додайте спеції, можно добавить томатную пасту и зелень.
Подібні рецепти
Рагу (класичний рецепт)
Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...
Рагу з грибами
Постої меню можна урізноманітнити грибами. Спробуйте грибне рагу з печерицями, це не тільки ситне, але і смачна страва. опис приготування: Рагу з грибами готується дуже просто. Всі овочі і гриби треба промити і нарізати. Викладаємо все в утятницу або чашу мультиварки і тушкуємо протягом години...
Рагу з м'ясом і грибами
Для мене поєднання грибів і м'ясних продуктів уже давно стало класичним і улюбленим. Такі страви неймовірно смачні, ароматні і ситні. кількість порцій: 6-8 м'ясо— 400 грам(я беру свинину) гриби— 300 грам(у мене печериці ) картопля— 3 штуки(3 середніх, у мене 5 маленьких) ріпчаста цибуля— 2 штук...
Рагу з кабачків з грибами
Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...
Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...