Рецепт Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами

Рецепт Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом.


опис приготування:

М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. Пропоную запекти маринованого кролика в духовці, додавши свіжих овочів. Це буде просто і дуже смачно!

  • кролик— 700 грам(задня частина)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
  • часник— 6-8 зубчиків
  • гарбуз— 350 грам
  • кабачок— 1 штука(невеликий, грам 250)
  • перець солодкий— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • печериці— 8-10 штук
  • розмарин— 1 штука(невелика гілочка)
  • чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • суміш перців— 1/2 чайних ложки
  • масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 За смаком
Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 1 Задню частину кролика нарубати середніми шматочками.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 2 Викласти в миску, додати нашатковану півкільцями цибулину, поперчити, додати цукор, сіль і лимонний сік. Присипати дрібкою розмаринових голочок і полити ложкою оливкової олії. Добре перемішати все руками і щільно утрамбувати. Накрити кришкою і прибрати на ніч у холодильник.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 3 Вийняти кролика за годину до приготування і дати йому зігрітися при кімнатній температурі. Овочі вимити і очистити (якщо потрібно). Нарізати кабачок і гарбуз великими шматками. Зубчики часнику розрізати уздовж навпіл, перець нарізати куточками, помідори - тонкими скибочками. Печериці нарізати пластинками.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 4 У змащену керамічну форму викласти гарбуз, кабачок і часник. Посипте перцем, злегка посолити.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 5 Зверху викласти м'ясо кролика разом з маринадом.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 6 Розкласти скибочки печериць і перцю. У мене печериці заморожені цілком, я їх трохи прогрілася в мікрохвильовці і нарізала.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 7 Зверху вкрити рагу скибочками помідорів. посолити, поперчити і полити залишками оливкового масла. Укласти гілочку розмарину.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 8 Запікати в розігрітій до 200 градусів, прикривши фольгою, протягом 40 хвилин. Потім зняти фольгу і пекти до рум'яної скоринки, знизивши нагрів до 180 градусів.

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами - фото крок 9 Дати постояти під фольгою поза духовки хвилин 15 і сервірувати гарячим.

Подібні рецепти

Підлива з кролика

Гарнір до риби

Підлива з кролика — смачне дієтичне блюдо. На мою думку, будь-яке м'ясо, якщо його добре протушкувати з цибулькою і овочами перетворюється в відмінне повсякденне блюдо, досить ніжне й ароматне. опис приготування: Підлива з кролика з даного рецептом готується дуже просто, але досить довго. Для ...

Рагу з реберець з овочами

Рагу з реберець з овочами

Хочу вам запропонувати дуже простий рецепт рагу з реберець з овочами, — тільки м'ясо і овочі, все просто і швидко! Навіть оком не встигнете моргнути, — як блюдо вже повністю готове і чекає вашої оцінки! опис приготування: Звичайно ж, не можна сказати, що це дійсно класичний рецепт рагу з ребер...

Рагу зі свининою і овочами

Рагу зі свининою і овочами

На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...

Рагу зі свининою, овочами і локшиною

Рагу зі свининою, овочами і локшиною

Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...

Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином

Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином

І знову ділюся рецептом рагу, на цей раз зі свіжих овочів з м'ясом. Влітку такий достаток овочів, що повторюватися і нудьгувати не доводиться! Нові нюанси і аромати зроблять страву незабутньою! опис приготування: Візьміть молоду нежирну свинину і блюдо буде готово менше, ніж за годину! А свіжи...