Рецепт Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом.
опис приготування:
М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. Пропоную запекти маринованого кролика в духовці, додавши свіжих овочів. Це буде просто і дуже смачно!
- кролик— 700 грам(задня частина)
- цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
- часник— 6-8 зубчиків
- гарбуз— 350 грам
- кабачок— 1 штука(невеликий, грам 250)
- перець солодкий— 1 штука
- помідори— 2 штуки
- печериці— 8-10 штук
- розмарин— 1 штука(невелика гілочка)
- чорний перець— 1/2 чайних ложки
- суміш перців— 1/2 чайних ложки
- масло оливкове— 2 Ст. ложки
- лимонний сік— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 За смаком
Викласти в миску, додати нашатковану півкільцями цибулину, поперчити, додати цукор, сіль і лимонний сік. Присипати дрібкою розмаринових голочок і полити ложкою оливкової олії. Добре перемішати все руками і щільно утрамбувати. Накрити кришкою і прибрати на ніч у холодильник.
Вийняти кролика за годину до приготування і дати йому зігрітися при кімнатній температурі. Овочі вимити і очистити (якщо потрібно). Нарізати кабачок і гарбуз великими шматками. Зубчики часнику розрізати уздовж навпіл, перець нарізати куточками, помідори - тонкими скибочками. Печериці нарізати пластинками.
У змащену керамічну форму викласти гарбуз, кабачок і часник. Посипте перцем, злегка посолити.
Зверху викласти м'ясо кролика разом з маринадом.
Розкласти скибочки печериць і перцю. У мене печериці заморожені цілком, я їх трохи прогрілася в мікрохвильовці і нарізала.
Зверху вкрити рагу скибочками помідорів. посолити, поперчити і полити залишками оливкового масла. Укласти гілочку розмарину.
Запікати в розігрітій до 200 градусів, прикривши фольгою, протягом 40 хвилин. Потім зняти фольгу і пекти до рум'яної скоринки, знизивши нагрів до 180 градусів.
Дати постояти під фольгою поза духовки хвилин 15 і сервірувати гарячим.
Подібні рецепти
Гарнір до риби
Підлива з кролика — смачне дієтичне блюдо. На мою думку, будь-яке м'ясо, якщо його добре протушкувати з цибулькою і овочами перетворюється в відмінне повсякденне блюдо, досить ніжне й ароматне. опис приготування: Підлива з кролика з даного рецептом готується дуже просто, але досить довго. Для ...
Рагу з реберець з овочами
Хочу вам запропонувати дуже простий рецепт рагу з реберець з овочами, — тільки м'ясо і овочі, все просто і швидко! Навіть оком не встигнете моргнути, — як блюдо вже повністю готове і чекає вашої оцінки! опис приготування: Звичайно ж, не можна сказати, що це дійсно класичний рецепт рагу з ребер...
Рагу зі свининою і овочами
На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...
Рагу зі свининою, овочами і локшиною
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...
Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином
І знову ділюся рецептом рагу, на цей раз зі свіжих овочів з м'ясом. Влітку такий достаток овочів, що повторюватися і нудьгувати не доводиться! Нові нюанси і аромати зроблять страву незабутньою! опис приготування: Візьміть молоду нежирну свинину і блюдо буде готово менше, ніж за годину! А свіжи...