Рецепт Рагу з кабачків з грибами

Рецепт Рагу з кабачків з грибами
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом.

опис приготування:

Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можна подавати як гарнір до м'яса або як самостійне блюдо для любителів легкості в їжі, а також людям, віддають перевагу вегетаріанську кухню.

Таке рагу готується просто: окремо обсмажуються овочі на сильному вогні (дуже швидко), потім все по черзі відправляються в каструлю або сотейник, де знаходяться у воді на повільному вогні під кришкою. Додавати сіль або приправи багато радять за 5 хвилин до закінчення приготування, але я роблю це за 20-25 хвилин до кінця, виходить дуже навіть смачно!

Бажаю успіхів і приємного апетиту!


  • кабачки— 3 штуки
  • баклажани— 3 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Великий лук— 1 штука
  • печериці— 5 штук
  • великі помідори— 2 штуки
Рагу з кабачків з грибами - фото крок 1 Всі овочі промиваємо, очищаем и нарезаем произвольно. Но лучше всего нарезать их кубиками.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 2 Картофель можно нарезать соломкой.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 3 Практически все овощи обжариваем отдельно (швидко і на сильному вогні) и складываем в общую кастрюлю. Заливаем воду и ставим тушится на медленный огонь.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 4 Затем добавляем в кастрюлю слегка обжаренный картофель.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 5 Затем быстро обжариваем грибы, додаємо їх в каструлю. Якщо знадобиться, додаємо ще трохи води. Солимо і перчимо до смаку.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 6 Добавляем затем обжаренные баклажаны. перемішуємо.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 7 Последними обжариваем кабачки, добавляем их ко всем остальным овощам.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 8 Последними в кастрюлю добавляем помидоры, но их предварительно обжаривать не нужно! перемішуємо, dosalivaem, додаємо приправи. Накрываем крышкой и тушим на маленьком огне около 30 хвилин. Если жидкости получится слишком много, то открываем крышку и добавляем огня.

Рагу з кабачків з грибами - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з кабачків в духовці

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з кабачків з куркою

Рагу з кабачків з куркою

Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати. опис приготування: Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний...

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...

Рагу з гарбуза і кабачків

Рагу з гарбуза і кабачків

Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами

Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...