Рецепт Рагу з кабачків з грибами
Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом.
опис приготування:
Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можна подавати як гарнір до м'яса або як самостійне блюдо для любителів легкості в їжі, а також людям, віддають перевагу вегетаріанську кухню.
Таке рагу готується просто: окремо обсмажуються овочі на сильному вогні (дуже швидко), потім все по черзі відправляються в каструлю або сотейник, де знаходяться у воді на повільному вогні під кришкою. Додавати сіль або приправи багато радять за 5 хвилин до закінчення приготування, але я роблю це за 20-25 хвилин до кінця, виходить дуже навіть смачно!
Бажаю успіхів і приємного апетиту!
- кабачки— 3 штуки
- баклажани— 3 штуки
- морква— 2 штуки
- Болгарський перець— 1 штука
- Великий лук— 1 штука
- печериці— 5 штук
- великі помідори— 2 штуки
Картофель можно нарезать соломкой.
Практически все овощи обжариваем отдельно (швидко і на сильному вогні) и складываем в общую кастрюлю. Заливаем воду и ставим тушится на медленный огонь.
Затем добавляем в кастрюлю слегка обжаренный картофель.
Затем быстро обжариваем грибы, додаємо їх в каструлю. Якщо знадобиться, додаємо ще трохи води. Солимо і перчимо до смаку.
Добавляем затем обжаренные баклажаны. перемішуємо.
Последними обжариваем кабачки, добавляем их ко всем остальным овощам.
Последними в кастрюлю добавляем помидоры, но их предварительно обжаривать не нужно! перемішуємо, dosalivaem, додаємо приправи. Накрываем крышкой и тушим на маленьком огне около 30 хвилин. Если жидкости получится слишком много, то открываем крышку и добавляем огня.
Смачного!
Подібні рецепти
Рагу з кабачків в духовці
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...
Рагу з кабачків з куркою
Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати. опис приготування: Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний...
Рагу з кабачків з рисом
Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...
Рагу з гарбуза і кабачків
Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...
Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...