Рецепт Рагу з м'ясом і грибами
Для мене поєднання грибів і м'ясних продуктів уже давно стало класичним і улюбленим. Такі страви неймовірно смачні, ароматні і ситні.
кількість порцій: 6-8
- м'ясо— 400 грам(я беру свинину)
- гриби— 300 грам(у мене печериці )
- картопля— 3 штуки(3 середніх, у мене 5 маленьких)
- ріпчаста цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- томатна паста— 2 Ст. ложки
- половина лимона— 1 штука
- сіль, перець, приправи— За смаком
- рослинна олія— 2 Ст. ложки
М'ясо нарізати на середнього розміру шматочки і обсмажити на рослинному маслі
До м'яса додаємо моркву, нарізану півкільцями. обсмажуємо ще 10 хвилин, не забуваючи помішувати
Коли морква стане м'якою, додаємо цибулю півкільцями і нарізані тонкими пластинами гриби, смажимо ще 10 хвилин.
Виливаємо в сковороду сік половинки лимона, солимо, перчим, додаємо улюблені приправи. Додаємо півсклянки води, перемішуємо, накриваємо кришкою, і зменшуємо вогонь до середнього. Як тільки вода закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо рагу 20 хвилин
Додаємо нарізану кубиками картоплю. Томат.пасту розводимо водою і додаємо в рагу (я додаю томатний сік). Ретельно перемішуємо і тушкуємо ще 15-20 хвилин.
рагу готове! Смачного)
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом і грибами mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name ...' at line 1
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...
Рагу з грибами
Постої меню можна урізноманітнити грибами. Спробуйте грибне рагу з печерицями, це не тільки ситне, але і смачна страва. опис приготування: Рагу з грибами готується дуже просто. Всі овочі і гриби треба промити і нарізати. Викладаємо все в утятницу або чашу мультиварки і тушкуємо протягом години...
Рагу з кабачків з грибами
Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...
Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...
Рагу з грибами в мультиварці
Рагу з грибами в мультиварці — розкішний гарнір або самостійне блюдо, зробити яке не займе багато сил. Потрібно тільки почистити і порізати овочі, все інше зробить мультиварка. опис приготування: Якщо рагу з грибами в мультиварці будете робити не з куркою, а з м'ясом, тоді після обсмажування ...