Рецепт Пряна баклажанная ікра

Рецепт Пряна баклажанная ікра
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами!

опис приготування:

Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася, я міняю прянощі. Так просто і так дієво! Таку ікру можна подавати зі свіжим хлібом, коржами, lavashom або krekerami.

  • баклажан— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 300 грам
  • морква— 300 грам
  • Перець солодкий— 1 штука(великий)
  • Перець угорський среднеострие— 1 штука
  • томати протерті— 1 літр
  • часник— 4 зубчики
  • Масло рослинне— 70 мілілітрів
  • цукор— 2 чайних ложки
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка(в зернах)
  • насіння гірчиці— 1 Ст. ложка
  • ощадливість— 1 Ст. ложка
  • каррі порошок— 1 Чайна ложка
  • Ferry Масала— 1 Чайна ложка
  • Суміш перців горошком— 1 Чайна ложка
  • петрушка— 1/2 пучка
  • сіль— За смаком
Пряна баклажанная ікра - фото крок 1 Підготуйте овочі. Цибулю і моркву наріжте кубиками, смажте в просторому сотейнику або воке до позолоти. Потім розгребіть середину, дайте зібратися там маслу і викладіть цілі прянощі - зиру, гірчичні насіння і коріандр. Коріандр можна злегка потовкти. Обсмажте прянощі до появи аромату.

Пряна баклажанная ікра - фото крок 2 Викладіть нарізані дрібними кубиками баклажани. смажте , помішуючи, до пом'якшення та легкої скоринки.

Пряна баклажанная ікра - фото крок 3 Додайте солодкий і гострий перець. Смажте ще хвилини 2-3.

Пряна баклажанная ікра - фото крок 4 Пробийте блендером стиглі помідори. Додайте до овочів, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь нижче середнього, всипте сіль і цукор, і тушкувати, помішуючи, без кришки до випаровування рідини від помідор. Вільна рідина повинна випаруватися і на поверхні ікри буде забарвлене масло. Ближче до кінця додайте рубаний часник.

Пряна баклажанная ікра - фото крок 5 Додайте мелені спеції - каррі, Ferry masalu, затарились і свежетолченую суміш перцю горошком. Надішліть в сковороду пару жмень рубаної дрібно петрушки - краще одних листя. Перемішайте кілька разів і зніміть з вогню.

Пряна баклажанная ікра - фото крок 6 Охолодіть ікру без кришки, кілька разів перемішавши. Подавайте ікру справжні, зі свіжим хлібом. Смачного!

Подібні рецепти

Найсмачніша баклажанная ікра «сира»

Морквяний салат з яблуком, шинкою і сиром

Таку ікру можна зробити як влітку, так і взимку. Для закрутки на зиму вона не годиться, її можна їсти тільки в сирому вигляді. розповім, як приготувати найсмачнішу баклажанну ікру «Сиру». опис приготування: Хоча називається вона «Сирий», проте більшість інгредієнтів для неї проходять термічну ...

Пряна пряник

Пряна пряник

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Пряна курка в абрикосовою глазурі.

Пряна курка в абрикосовою глазурі.

соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...

Пряна курка в кокосовому молоці

Пряна курка в кокосовому молоці

Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...