Рецепт Пряна баклажанная ікра
Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами!
опис приготування:
Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася, я міняю прянощі. Так просто і так дієво! Таку ікру можна подавати зі свіжим хлібом, коржами, lavashom або krekerami.
- баклажан— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 300 грам
- морква— 300 грам
- Перець солодкий— 1 штука(великий)
- Перець угорський среднеострие— 1 штука
- томати протерті— 1 літр
- часник— 4 зубчики
- Масло рослинне— 70 мілілітрів
- цукор— 2 чайних ложки
- зіра— 1 Чайна ложка
- Koriandr— 1 Чайна ложка(в зернах)
- насіння гірчиці— 1 Ст. ложка
- ощадливість— 1 Ст. ложка
- каррі порошок— 1 Чайна ложка
- Ferry Масала— 1 Чайна ложка
- Суміш перців горошком— 1 Чайна ложка
- петрушка— 1/2 пучка
- сіль— За смаком
Викладіть нарізані дрібними кубиками баклажани. смажте , помішуючи, до пом'якшення та легкої скоринки.
Додайте солодкий і гострий перець. Смажте ще хвилини 2-3.
Пробийте блендером стиглі помідори. Додайте до овочів, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь нижче середнього, всипте сіль і цукор, і тушкувати, помішуючи, без кришки до випаровування рідини від помідор. Вільна рідина повинна випаруватися і на поверхні ікри буде забарвлене масло. Ближче до кінця додайте рубаний часник.
Додайте мелені спеції - каррі, Ferry masalu, затарились і свежетолченую суміш перцю горошком. Надішліть в сковороду пару жмень рубаної дрібно петрушки - краще одних листя. Перемішайте кілька разів і зніміть з вогню.
Охолодіть ікру без кришки, кілька разів перемішавши. Подавайте ікру справжні, зі свіжим хлібом. Смачного!
Подібні рецепти
Морквяний салат з яблуком, шинкою і сиром
Таку ікру можна зробити як влітку, так і взимку. Для закрутки на зиму вона не годиться, її можна їсти тільки в сирому вигляді. розповім, як приготувати найсмачнішу баклажанну ікру «Сиру». опис приготування: Хоча називається вона «Сирий», проте більшість інгредієнтів для неї проходять термічну ...
Пряна пряник
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...
Пряна рулька, запечена в духовці
Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...
Пряна курка в абрикосовою глазурі.
соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...
Пряна курка в кокосовому молоці
Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...