Рецепт Пряна курка в абрикосовою глазурі.

Рецепт Пряна курка в абрикосовою глазурі.
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте!

опис приготування:

У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону.

Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перцем. Випікайте курку від 5 до 6 хвилин. Змастіть курку приготовленою глазур'ю. Випікайте до коричневого кольору глазурі при 165 градусах, від 4 до 5 хвилин.


  • абрикосового джема— 1/4 склянки
  • червоного перцю— 1/4 чайних ложки
  • курячі грудки без шкіри— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону.

Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перцем. Випікайте курку від 5 до 6 хвилин. Змастіть курку приготовленою глазур'ю. Випікайте до коричневого кольору глазурі при 165 градусах, від 4 до 5 хвилин.


Подібні рецепти

Пряна курка в кокосовому молоці

Сирний пиріг з ананасами

Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...

Пряна баклажанная ікра

Пряна баклажанная ікра

Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами! опис приготування: Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася...

Пряна баранина з айвою

Пряна баранина з айвою

Пряна баранина з айвою — трохи екзотичне і дуже смачне м'ясне блюдо на східний манер. Якщо любите експериментувати — обов'язково спробуйте! опис приготування: Нещодавно мені до рук потрапив чудовий шматок баранини, і було вирішено приготувати страву, яке я вже давно пригледіла в одній кулінарн...

Пряна яловичина з крупою і сиром

Пряна яловичина з крупою і сиром

Рецепт приготування смаженої яловичини з чилі чіпотл, часником, кмином, чилі, болгарським перцем і вершкової крупою з сиром і цибулею. опис приготування: Поєднання ніжною вершковою крупи і гострої яловичини - справжнє свято для шлунка! ріпакової олії— 2 Ст. ложки вершкового масла— 2 Ст. ложк...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...