Рецепт Пряна курка в абрикосовою глазурі.
соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте!
опис приготування:
У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону.
Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перцем. Випікайте курку від 5 до 6 хвилин. Змастіть курку приготовленою глазур'ю. Випікайте до коричневого кольору глазурі при 165 градусах, від 4 до 5 хвилин.
- абрикосового джема— 1/4 склянки
- червоного перцю— 1/4 чайних ложки
- курячі грудки без шкіри— 4 штуки
- сіль і мелений перець— 1 За смаком
Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перцем. Випікайте курку від 5 до 6 хвилин. Змастіть курку приготовленою глазур'ю. Випікайте до коричневого кольору глазурі при 165 градусах, від 4 до 5 хвилин.
Подібні рецепти
Сирний пиріг з ананасами
Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...
Пряна баклажанная ікра
Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами! опис приготування: Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася...
Пряна баранина з айвою
Пряна баранина з айвою — трохи екзотичне і дуже смачне м'ясне блюдо на східний манер. Якщо любите експериментувати — обов'язково спробуйте! опис приготування: Нещодавно мені до рук потрапив чудовий шматок баранини, і було вирішено приготувати страву, яке я вже давно пригледіла в одній кулінарн...
Пряна яловичина з крупою і сиром
Рецепт приготування смаженої яловичини з чилі чіпотл, часником, кмином, чилі, болгарським перцем і вершкової крупою з сиром і цибулею. опис приготування: Поєднання ніжною вершковою крупи і гострої яловичини - справжнє свято для шлунка! ріпакової олії— 2 Ст. ложки вершкового масла— 2 Ст. ложк...
Пряна рулька, запечена в духовці
Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...