Рецепт Пряна пряник
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво.
опис приготування:
У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетворить додавання апельсинової цедри. Це пряна мрія для всіх любителів солодкого!
- Волоські горіхи рубані— 1 Склянка
- Вершкове масло— 200 грам
- яйця курячі— 3 штуки
- Ізюм без кісточок— 0,8 склянки
- цукор— 1 Склянка
- крем— 0,5 склянки
- мед— 0,5 склянки
- горіхи— 1 Склянка
- Какао-порошок— 2 Ст. ложки
- розпушувач— 12 грам
- ванілін— 1,5 грами
- гвоздика мелена— 1 Чайна ложка
- кориця мелена— 1 Чайна ложка
- кардамон мелений— 0,25 чайних ложки
- апельсинова цедра— 1 Чайна ложка
- борошно— 2,5 склянки
Деко застилає папером для запікання, змащуємо маслом. Виливаємо густе пряне тісто. Випікаємо килим 50 хвилин при температурі в 160 градусів.
Готовність можна перевірити за допомогою дерев'яної палички. Пряний десерт готовий! Подаємо його до гарячого чаю або кави. Смачного!
Подібні рецепти
Пряна курка в Тажіна
соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...
Пряна курка в кокосовому молоці
Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...
Пряна мойва
Пряна мойва в домашніх умовах готується легко і просто. Риба виходить у багато разів краще і смачніше покупної. Мойва сама по собі жирна, її спинка м'ясиста — вона відмінно підходить для засолу. опис приготування: Для того, щоб приготувати пряну мойву в домашніх умовах, нам, крім самої риби, п...
Пряна баклажанная ікра
Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами! опис приготування: Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася...
Пряна баранина з айвою
Пряна баранина з айвою — трохи екзотичне і дуже смачне м'ясне блюдо на східний манер. Якщо любите експериментувати — обов'язково спробуйте! опис приготування: Нещодавно мені до рук потрапив чудовий шматок баранини, і було вирішено приготувати страву, яке я вже давно пригледіла в одній кулінарн...