Рецепт Потрошки в горщику
споживання, приготовані в горщику - це прекрасне друга страва, яке припаде до смаку всім любителям курячих сердечок, шлуночків або печінки. раджу спробувати!
опис приготування:
Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування потрошки в горщику! Як і всі страви, запечені в горщиках, курячі потрошки володіють насиченим смаком і приємним ароматом. Скориставшись цим рецептом, ви приготуєте смачний і ситний обід і анітрохи не пошкодуєте часу, витраченого на приготування! Отже, розповідаю, як приготувати потрошки в горщику!
- курячі потрошки— 500 грам(сердечка. шлуночки, печінку)
- Картопля— 4-5 штук
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- крем— 6 Ст. ложок
- Томатна паста— 2 Ст. ложки(або кетчуп)
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Поки потрошки варяться, займемося овочами. Картоплю нарізаємо маленькими кубиками.
3. Морква шаткуємо соломкою.
4. Цибулю дрібно нарізаємо.
5. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі.
6. Видавлюємо часник за допомогою «чеснокодавкі».
7. Коли потрошки зваряться, даємо їм злегка обсохнути, потім обсмажуємо на середньому вогні хвилин 6. Солимо і перчимо до смаку.
8. Змішуємо томатну пасту зі сметаною.
9. Шарами викладаємо інгредієнти в горщики: спочатку половину смажених овочів, після споживання, на них - часник, далі - другу половину овочів. Заливаємо горщики томатно-сметанному сумішшю.
10. Накриваємо горщики кришками, ставимо в розігріту духовку і запікаємо потрошки при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.
11. Блюдо готово! Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина з чорносливом в горщику
Для різноманітності повсякденного меню пропоную вам дізнатися, як приготувати рубану ковбасу з курячих потрошки, смачну, ситну і ароматну. Така ковбаса відмінно підійде для бутербродів і нарізки. опис приготування: Для приготування ковбаси по даним рецептом вам необхідно буде використовувати п...
Розсольник з курячих потрошки
Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...
Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...
Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички
Практично дієтичне блюдо, так як готуватися без зайвих жирів і обжарок. Дуже ароматно і неймовірно смачно, і взагалі томлені страви завжди смачні. Одного такого горщика нам вистачило сім'єю з 4 людина пообідати. правда, всі їли з добавкою, таким чином, рагу зникло за обід. Пригощайтеся і Ви. кіл...
Риба з овочами в горщику
Риба з овочами в горщику — дуже смачне і насичене блюдо для святкового столу. На відміну від смаженої риби, риба в горщику виходить більш ніжною і ароматною. опис приготування: Риба в горщику — це саме по собі смачна страва, а якщо додати свіжих овочів виходить ще краще! Вибір овочів залежить ...