Рецепт Потрошки в горщику

Рецепт Потрошки в горщику
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
споживання, приготовані в горщику - це прекрасне друга страва, яке припаде до смаку всім любителям курячих сердечок, шлуночків або печінки. раджу спробувати!

опис приготування:

Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування потрошки в горщику! Як і всі страви, запечені в горщиках, курячі потрошки володіють насиченим смаком і приємним ароматом. Скориставшись цим рецептом, ви приготуєте смачний і ситний обід і анітрохи не пошкодуєте часу, витраченого на приготування! Отже, розповідаю, як приготувати потрошки в горщику!

  • курячі потрошки— 500 грам(сердечка. шлуночки, печінку)
  • Картопля— 4-5 штук
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • крем— 6 Ст. ложок
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки(або кетчуп)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Потрошки в горщику - фото крок 1 1. Потрошки ретельно промиваємо і відварюємо в підсоленій воді на слабкому вогні. Майте на увазі, що шлунки варяться приблизно 1,5 годину, сердечка - 30-60 хвилин, печінка - 10-15 хвилин. Щоб вийшло смачніше, можна додати коріння петрушки.

Потрошки в горщику - фото крок 2 2. Поки потрошки варяться, займемося овочами. Картоплю нарізаємо маленькими кубиками.

Потрошки в горщику - фото крок 3 3. Морква шаткуємо соломкою.

Потрошки в горщику - фото крок 4 4. Цибулю дрібно нарізаємо.

Потрошки в горщику - фото крок 5 5. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі.

Потрошки в горщику - фото крок 6 6. Видавлюємо часник за допомогою «чеснокодавкі».

Потрошки в горщику - фото крок 7 7. Коли потрошки зваряться, даємо їм злегка обсохнути, потім обсмажуємо на середньому вогні хвилин 6. Солимо і перчимо до смаку.

Потрошки в горщику - фото крок 8 8. Змішуємо томатну пасту зі сметаною.

Потрошки в горщику - фото крок 9 9. Шарами викладаємо інгредієнти в горщики: спочатку половину смажених овочів, після споживання, на них - часник, далі - другу половину овочів. Заливаємо горщики томатно-сметанному сумішшю.

Потрошки в горщику - фото крок 10 10. Накриваємо горщики кришками, ставимо в розігріту духовку і запікаємо потрошки при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.

Потрошки в горщику - фото крок 11 11. Блюдо готово! Смачного!

Подібні рецепти

Рубана ковбаса з курячих потрошки

Яловичина з чорносливом в горщику

Для різноманітності повсякденного меню пропоную вам дізнатися, як приготувати рубану ковбасу з курячих потрошки, смачну, ситну і ароматну. Така ковбаса відмінно підійде для бутербродів і нарізки. опис приготування: Для приготування ковбаси по даним рецептом вам необхідно буде використовувати п...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...

Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички

Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички

Практично дієтичне блюдо, так як готуватися без зайвих жирів і обжарок. Дуже ароматно і неймовірно смачно, і взагалі томлені страви завжди смачні. Одного такого горщика нам вистачило сім'єю з 4 людина пообідати. правда, всі їли з добавкою, таким чином, рагу зникло за обід. Пригощайтеся і Ви. кіл...

Риба з овочами в горщику

Риба з овочами в горщику

Риба з овочами в горщику — дуже смачне і насичене блюдо для святкового столу. На відміну від смаженої риби, риба в горщику виходить більш ніжною і ароматною. опис приготування: Риба в горщику — це саме по собі смачна страва, а якщо додати свіжих овочів виходить ще краще! Вибір овочів залежить ...