Рецепт Рубана ковбаса з курячих потрошки

Рецепт Рубана ковбаса з курячих потрошки
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Для різноманітності повсякденного меню пропоную вам дізнатися, як приготувати рубану ковбасу з курячих потрошки, смачну, ситну і ароматну. Така ковбаса відмінно підійде для бутербродів і нарізки.

опис приготування:

Для приготування ковбаси по даним рецептом вам необхідно буде використовувати прес. Це може бути ветчінніца. Так як до складу фаршу не належать яйця, триматися ковбаса буде за рахунок преса. Раджу вам не видаляти жир з потрошки, щоб не додавати в фарш свинячий жир, так ковбаса вийде виключно курячої. Не забудьте додати ваші улюблені спеції і перець, щоб смак був більш яскравим, а аромат - апетитним.

  • курячі шлунки— 500 грам
  • курячі сердечка— 500 грам
  • мелений коріандр— 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • крохмаль (будь-який)  — 2 Ст. ложки
  • Чорний мелений перець— 1 За смаком
Рубана ковбаса з курячих потрошки - фото крок 1 1. Очистіть і добре промийте потрошки під проточною водою. Подрібніть потрошки в блендері, додайте сіль за смаком, koriandr, мускатний горіх, чорний мелений перець і перемішайте. Накрийте фарш і відправте в холодильник на кілька годин.

Рубана ковбаса з курячих потрошки - фото крок 2 2. Додайте у фарш часник, крохмаль і знову перемішайте. Прес-форму вистелити пакетиком, викладіть в нього фарш і утрамбуйте. Помістіть прес-форму в каструлю, залийте окропом і варіть на середньому вогні півтори години.

Рубана ковбаса з курячих потрошки - фото крок 3 3. Остудіть ковбасу в формі і відправте її в формі в холодильник на 12 годин. Потім можете діставати і пробувати. Смачного!

Подібні рецепти

Розсольник з курячих потрошки

Пиріжки зі щавлем з дріжджового тіста

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...

Оселедець рубана з гарніром

Оселедець рубана з гарніром

Рецепт приготування рубаною оселедця з гарніром з яєць і овочів. опис приготування: солоний оселедець, красиво прикрашена гарніром з овочів, стане гідною прикрасою святкового столу. приготування: Скибочку пшеничного хліба замочити у воді на 2-3 хвилини. Очистити і випатрати оселедець. Пропусти...

Потрошки в горщику

Потрошки в горщику

споживання, приготовані в горщику - це прекрасне друга страва, яке припаде до смаку всім любителям курячих сердечок, шлуночків або печінки. раджу спробувати! опис приготування: Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування потрошки в горщику! Як і всі страви, запечені в горщиках, курячі пот...

Плов зі шлунків курячих

Плов зі шлунків курячих

Можна посперечатися на тему — справжній це плов чи ні, але то, що він найекономніший - тут немає ніяких сумнівів. А на смак - просто смакота. Переконатися просто - просто скористайтеся моїм рецептом. опис приготування: Курячі шлуночки обсмажуємо з цибулею і морквою. промиваємо рис, додаємо йог...

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...