Рецепт Рибний суп-пюре
Рибний суп-пюре — це дуже простий і ніжний суп, який ми будемо готувати з червоної риби, морква, картоплі, лука і вершків. Такий суп чудово підходить для тих, хто на дієті, а також для дітей.
опис приготування:
Рибний суп-пюре — це не тільки смачно, красиво, але і дуже корисно! В цьому супі міститься багато корисних речовин, які просто необхідні нашому організму. Щоб суп був максимально смачним — не лінуйтеся і все гарненько подрібнюють блендером, щоб зубу не було за що зачепитися. Тоді зовнішній вигляд супчика просто зведе з розуму кого завгодно. Такий суп чудово підійде для маленьких дітей, а так само для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і тілом і дотримується здорового харчування.
Успіхів і приємного апетиту!
- Кусок красной рыбы— 250 грам
- картопля— 3 штуки
- вода— 1 літр
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Морська сіль— 1 Чайна ложка
- вершки— 150-200 мілілітрів
Картопля очищаємо.
нарізаємо соломкою.
Так само нарізаємо моркву.
Sinkule цибулю.
Рыбу достаем из кастрюли. Удаляем кожуру и кости. Измельчаем филе.
Рибний бульйон проціджуємо. Солимо і перчимо. Кладем в него картофель, цибуля, морковь и доводим до кипения, потім зменшуємо вогонь. Как только сварился картофель, измельчаем все блендером, вливаємо вершки. Немного варим, постійно перемішуючи.
Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Рибний суп в мультиварці
У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...
Рибний суп з консервів з гречкою
Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...
Рибний суп по-марсельски
Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...
Рибний суп з квасолею
Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...
Рибний суп з фенхелем
Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...