Рецепт Риба з овочами в горщику
Риба з овочами в горщику — дуже смачне і насичене блюдо для святкового столу. На відміну від смаженої риби, риба в горщику виходить більш ніжною і ароматною.
опис приготування:
Риба в горщику — це саме по собі смачна страва, а якщо додати свіжих овочів виходить ще краще! Вибір овочів залежить від вас, проте раджу не уникати селери: він надає унікальний пікантний смак і аромат. Для приготування риби з овочами в горщиках непогано брати морську рибу, я зазвичай використовую філе пангасіуса — риба не дуже жирна і без кісток. На святковий стіл найкраще подавати це блюдо в самих горщиках — дуже ефектно виглядає)
1. Філе риби размораживаем, ріжемо середніми шматочками. солимо, перчим. Нарізаємо цибулю півкільцями і додаємо до риби, а також гірчицю. добре перемішуємо, даємо настоятися.
2. Картопля і селеру нарізаємо соломкою.
3. Моркву натираємо на тертці.
4. перемішуємо овочі, щедро приправляем.
5. На дно горщиків наливаємо рослинне масло. Викладаємо першим шаром овочі.
6. Потім викладаємо рибу, зверху — вершкове масло.
7. Якщо ви використовували не пангасіус, а рибу більш пісну — залийте в горщики трохи бульйону, для соковитості.
8. Відправляємо рибку в духовку хвилин на 30 при 180 З. Як тільки з'явиться аромат, зверху посипте тертий сир, залиште ще хвилин на 5.
Готово! Подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного)
- філе риби— 500 грам
- Картопля— 5-6 штук
- Корінь селери— 1 штука
- морква— 1-2 штук
- Цибуля— 1 штука
- сир— За смаком
- гірчиця zernistaya— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 100 грам
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- зелень— За смаком
- спеції— За смаком
1. Філе риби размораживаем, ріжемо середніми шматочками. солимо, перчим. Нарізаємо цибулю півкільцями і додаємо до риби, а також гірчицю. добре перемішуємо, даємо настоятися.
2. Картопля і селеру нарізаємо соломкою.
3. Моркву натираємо на тертці.
4. перемішуємо овочі, щедро приправляем.
5. На дно горщиків наливаємо рослинне масло. Викладаємо першим шаром овочі.
6. Потім викладаємо рибу, зверху — вершкове масло.
7. Якщо ви використовували не пангасіус, а рибу більш пісну — залийте в горщики трохи бульйону, для соковитості.
8. Відправляємо рибку в духовку хвилин на 30 при 180 З. Як тільки з'явиться аромат, зверху посипте тертий сир, залиште ще хвилин на 5.
Готово! Подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного)
Подібні рецепти
Запечена риба в горщику по-зауральські
Хотілося б розповісти вам про дуже простий спосіб, як приготувати рибу в горщику з картоплею і легким сметанним соусом. ситно, апетитно, корисно - чудове блюдо для всієї родини на вечерю чи обід. опис приготування: Якщо ви любите прості і корисні страви, тоді напевно часто використовуєте для п...
Потрошки в горщику
споживання, приготовані в горщику - це прекрасне друга страва, яке припаде до смаку всім любителям курячих сердечок, шлуночків або печінки. раджу спробувати! опис приготування: Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування потрошки в горщику! Як і всі страви, запечені в горщиках, курячі пот...
Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...
Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички
Практично дієтичне блюдо, так як готуватися без зайвих жирів і обжарок. Дуже ароматно і неймовірно смачно, і взагалі томлені страви завжди смачні. Одного такого горщика нам вистачило сім'єю з 4 людина пообідати. правда, всі їли з добавкою, таким чином, рагу зникло за обід. Пригощайтеся і Ви. кіл...
Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном
Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути! опис приготування: смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісто...