Рецепт Рисовий десерт з родзинками

Рецепт Рисовий десерт з родзинками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування десерту з рису, кокосового молока, кориці, імбиру, гвоздики, мускатного горіха, цукру і родзинок.

опис приготування:

Цей рисовий десерт з ароматом кориці, гвоздики і імбиру - ідеальний десерт для новорічних свят.

  • солі— 1 1/2  чайних ложки
  • палички кориці— 3 штуки
  • імбиру— 1/4 чайних ложки
  • гвоздики— 6 штук
  • мускатного горіха— 1 щіпка
Рисовий десерт з родзинками - фото крок 1 1. Рис промити і замочити у великій кількості води протягом 2 годин.

Рисовий десерт з родзинками - фото крок 2 2. За двадцять хвилин до готовності рису, змішати 4½ чашки кокосового молока, сіль, корицю, імбир, гвоздику і мускатний горіх в середній каструлі. Довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і кип'ятити 15 хвилин.

Рисовий десерт з родзинками - фото крок 3 3. Злити воду з рису і додати в каструлю. Перемішати і довести до кипіння на середньому вогні.

Рисовий десерт з родзинками - фото крок 4 4. Зменшити вогонь до слабкого і варити, поки рис не вбере рідина.

Рисовий десерт з родзинками - фото крок 5 5. Додати цукор і родзинки, перемішати і довести до кипіння на помірному вогні. Зменшити вогонь до слабкого і варити ще 15 хвилин, не перемішуючи.

Рисовий десерт з родзинками - фото крок 6 6. Додати 3/4 чашки кокосового молока і перемішати.

Рисовий десерт з родзинками - фото крок 7 7. Збільшити вогонь до середнього і варити близько 20 хвилин. Прибрати спеції з каструлі.

Рисовий десерт з родзинками - фото крок 8 8. Ложкою викласти рисовий десерт на порційні тарілки. Дати охолонути при кімнатній температурі перед подачею на стіл. Зберігати закритим в холодильнику.

Подібні рецепти

Рисовий напій

Скумбрія з травами і лимоном, запечена в фользі

Як то кажуть: "Вік живи вік учись". Ось і я зовсім недавно дізналася про знаменитий мексиканський освіжаючий напій «орчата», тому поспішаю поділитися, як приготувати цей смачний рисовий напій. опис приготування: Орчата - вельми поширений напій в країнах Латинської Америки, у Франції ('Orshad')...

Рисовий пиріг з сиром

Рисовий пиріг з сиром

Рис дуже популярний не тільки в Азії, в нашій країні його однакового люблять дорослі і діти. Якщо ви любите цю крупу, рекомендую зробити блюдо по рецепту, як приготувати рисовий пиріг з сиром. опис приготування: Перед початком приготування рис варто відварити до готовності. Можна в каструлі аб...

Рисовий суп з куркою

Рисовий суп з куркою

обід — справа відповідальна! Потрібно нагодувати і всім догодити. Приготуйте ніжний рисовий суп з курячим м'ясом і овочами і будьте впевнені, що він всім неодмінно сподобається. Апетитний і ситний, пробуємо! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування рисового супу з куркою. звар...

Рисовий пудинг Конде

Рисовий пудинг Конде

Рисовий пудинг Конде — ніжний, соковитий і повітряний десерт, який нескладно приготувати в домашніх умовах з простих і доступних інгредієнтів. Побалуйте себе цим традиційним англійським десертом! опис приготування: Хтось любить рис як гарнір до несолодким страв, а я ось рис обожнюю в десертах....

Рисовий пудинг з ожиною

Рисовий пудинг з ожиною

Рецепт приготування пудингу з рису арборіо, молока, кориці, ванілі і ожини. опис приготування: Ніжний рисовий пудинг з ожиною - відмінний літній десерт. Разом ожини ви можете використовувати будь-які інші ягоди. вершкового масла— 2 Ст. ложки молока— 4-10 склянок солі— 1/4 чайних ложки мелено...