Рецепт Риба з яблуками

Рецепт Риба з яблуками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Простий рецепт приготування риби з яблуками — оригінального і корисного страви. М'ясо риби в поєднанні з молодими яблуками і сметаною стає дуже ніжним і просто тане в роті!

опис приготування:

Не є великою любителькою риби, особливо не люблю запікати її. Тому цей рецепт приготування риби з яблуками припав дуже до душі. Рибу краще вибирати морську, а не річкову, так як в ній менше кісток. Солодкі яблука служать прекрасним доповненням до хеку, минтай, pangasiusu. Я вважала за краще минтай, адже він не такий сухий як хек, і не такий жирний, як пангасіус — ідеальний варіант. сподіваюся, цей рецепт сподобається і вам.

1. Філе риби миємо й ріжемо на середні за величиною шматочки. Ми залишаємо маринуватися їх на 30 хвилин в лимонному соці.

2. В цей час, яблоки чистим, прибираємо шкірку і серцевину. ріжемо четвертинками.

3. Змащуємо сковороду маслом і викладаємо на неї нашу рибу. Між рибкою розподіляємо яблука. солимо, додаємо цукор (Зверніть увагу, якщо яблука сильно солодкі, з цукром краще не переборщити) і ставимо на середній вогонь хвилин на 20-25.

4. Тушкуємо нашу рибку, через час заливаємо її сметаною і додаємо зелень. Гасити ще хвилини 2-3.

Наше блюдо готово! Подаємо гарячим, хорошим гарніром буде рис або картопля. Тепер і ви знаєте цей чудовий рецепт риби з яблуками) Готуйте на здоров'я і приємного апетиту!


  • риба— 1 кілограм(Желательно без костей)
  • яблука— 4 штуки
  • Лимонний сік— 4 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 3 чайних ложки
  • сіль— — За смаком
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • крем— 1/2 склянки
  • зелень— 1 Ст. ложка
Не є великою любителькою риби, особливо не люблю запікати її. Тому цей рецепт приготування риби з яблуками припав дуже до душі. Рибу краще вибирати морську, а не річкову, так як в ній менше кісток. Солодкі яблука служать прекрасним доповненням до хеку, минтай, pangasiusu. Я вважала за краще минтай, адже він не такий сухий як хек, і не такий жирний, як пангасіус — ідеальний варіант. сподіваюся, цей рецепт сподобається і вам.

1. Філе риби миємо й ріжемо на середні за величиною шматочки. Ми залишаємо маринуватися їх на 30 хвилин в лимонному соці.

2. В цей час, яблоки чистим, прибираємо шкірку і серцевину. ріжемо четвертинками.

3. Змащуємо сковороду маслом і викладаємо на неї нашу рибу. Між рибкою розподіляємо яблука. солимо, додаємо цукор (Зверніть увагу, якщо яблука сильно солодкі, з цукром краще не переборщити) і ставимо на середній вогонь хвилин на 20-25.

4. Тушкуємо нашу рибку, через час заливаємо її сметаною і додаємо зелень. Гасити ще хвилини 2-3.

Наше блюдо готово! Подаємо гарячим, хорошим гарніром буде рис або картопля. Тепер і ви знаєте цей чудовий рецепт риби з яблуками) Готуйте на здоров'я і приємного апетиту!


Подібні рецепти

Пиріг з апельсиновим йогуртом і печеними яблуками

Копчена риба (простий рецепт)

Рецепт приготування пирога з йогуртом, апельсином, цедрою і печеними яблуками. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Довести 4 склянки води до кипіння в середній каструлі. Додати апельсин і варити 5 хвилин. Злити воду, залити в каструлю 4 с...

Пиріг з яблуками без яєць

Пиріг з яблуками без яєць

Пиріг з яблуками без яєць печу своєму племіннику, у якого алергія на яйця. Підходить він і вегетаріанцям. Такий пиріг мало чим відрізняється від свого яєчного тезки, він виходить пишним і смачним. опис приготування: виявляється, без яєць можна приготувати практично все. Коли почав шукати рецеп...

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом — ідеальний пиріг для того, щоб задовольнити тягу до солодкого, але не зіпсувати фігуру під час літнього сезону. Солодкий і не дуже калорійний пиріг. опис приготування: Для зручності вирішила інгредієнти вказувати не в грамах, як зазвичай, а вимірювати їх чашками...

Пиріг з яблуками і бананами

Пиріг з яблуками і бананами

Пиріг з яблуками і бананами виходить ніжним, трохи вологим за рахунок бананів. Яблучка вносять кислинку, а солодкий банан надає екзотичний смак класичного пирога. Пиріг для будь-якого часу року! опис приготування: Пиріг з яблуками і бананами виходить середнім, на невелику компанію. Я випікаю в...

Пиріг з яблуками і сливами

Пиріг з яблуками і сливами

Рецепт приготування пирога з яблуками, сливами і меленою корицею. опис приготування: Для приготування цього пирога використовуйте стиглі солодкі сливи. вершкового масла— 7 Ст. ложок апельсинової цедри— 1/2 чайних ложки яйце— 1 штука розпушувача— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки начинк...