Рецепт Пісні вареники з картоплею
Чи потребують поданні усіма улюблені і всім відомі пісні вареники з картоплею? Незважаючи на дешевизну інгредієнтів, вареники з картоплею завжди користуються успіхом. ділюся рецептом.
опис приготування:
Наша сім'я релігійних посад не дотримується, проте тривіальні пісні вареники з картоплею користуються у нас популярністю круглий рік, особливо — восени, коли смачною картоплі — хоч завались.
взагалі, вареники — це якесь парадоксальне блюдо. Зазвичай із захопленням їдці зустрічають різні м'ясні чи рибні страви з якісними і дорогими інгредієнтами. Однак і вареники, серед інгредієнтів яких — суцільно дешеві й доступні продукти, завжди гарантовано викликають фурор на їдців. Так що рецепт, однозначно, варто взяти на замітку — з дешевих інгредієнтів приготуєте смачна страва.
хай щастить!
- Борошно пшеничне— 350 грам
- Картопля— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- кріп— 8 грам
- Перець чорний мелений— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- морква— 100 грам
- Оливкова олія— 30 мілілітрів
- Рослинна олія— 40 мілілітрів
Месим тесто до такого состояния, когда оно будет легко отлипать от рук, но будет оставаться очень мягким. Готовое тесто накрываем пленкой (или полотенцем) и отправляем в теплое место на 40-60 хвилин.
Картопля очищаємо і відварюємо до готовності в підсоленій воді.
Лук и морковь натираем на мелкой терке.
Измельченные овощи обжариваем в оливковом масле в течение 3-4 хвилин, постійно помішуючи.
Делаем начинку вареников. Для этого картофель с небольшим количеством воды, в якій він варився, превращаем в пюре. Туди ж додаємо 2/3 обжаренных лука и моркови, перець, соль и немного измельченной зелени (за смаком). Сюда же можно немножечко капнуть растительного масла. Гарненько все перемішуємо.
Робочу поверхню присипаємо борошном, раскатываем на ней наше тесто в тонкий пласт, з якого вирізаємо кружечки.
В центр каждого кружочка выкладываем немного начинки, приклеюємо краї.
при бажанні, для красоти, можно сделать оборку по краям.
Варим наши вареники классическим методом — бросаем в кипящую подсоленную воду и варим 6-8 хвилин.
Готовые вареники украшаем свежей зеленью, що залишилася 1/3 обсмажених овочів, і подаємо зі сметаною. приємного!
Подібні рецепти
Вино із чорної смородини без дріжджів
Пісні пиріжки з картоплею — пиріжки, суперечать законам фізики. Їх можна з'їсти більше, ніж фізично влазить в людини. перевірено особисто. Простий рецепт пісних пиріжків з картоплею — для вас! опис приготування: Великий піст для нашої сім'ї — цей час, коли ми дуже часто смажимо пісні пиріжки. ...
Пісні пастилки
Пропоную вам рецепт дуже простого, смачного і пісного ласощі, яке можна приготувати в домашніх умовах. Знадобиться всього два інгредієнти - сливи і цукор. А все інше - спритність рук! опис приготування: важливо пам'ятати, що цукор додається за 15 хвилин до закінчення варіння, а не відразу. Суш...
Пісні бананові оладки
Пісні бананові оладки можуть дуже вас виручити під час посту, так як вони анітрохи не поступаються за смаком звичайним ... Раджу вам спробувати приготувати це чудове блюдо, не пошкодуєте! опис приготування: Пісні бананові оладки - це чудовий десерт для всіх ласунів! завдяки бананом, вони мають...
Пісні булочки з маком
Простенькие, але смачні і легкі ці булочки скрасять чаювання в Пост. Дивіться і записуйте в Куховарська книга рецепт приготування пісних булочок з маком! опис приготування: Для приготування пісних булочок з маком я рекомендую вам використовувати тісто дріжджове пісне. Якщо хочете приготувати й...
Пісні голубці з пшоном і грибами
Чудове пісне блюдо, цілком ситне і смачне. На мій погляд, це відмінне рішення для вечері. Запікати буду в духовці, але можна приготувати і на плиті. дивіться рецепт! опис приготування: Отже, хочу розповісти вам, як приготувати пісні голубці з пшоном і грибами. Для голубців я сьогодні купила пе...