Рецепт Помідори на зиму без закачування

Рецепт Помідори на зиму без закачування
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 30 хв.
Консерви з помідорів користуються найбільшою популярністю серед овочевих заготовок на зиму. Вони володіють відмінним кисло-солодким смаком і яскравим, викликає апетит, кольором. Приготуйте їх і ви!

опис приготування:

Щоб помідори в банках після термообробки зберегли свою структуру і не "; розлазиться ";, потрібно брати плоди зі щільною м'якоттю і твердої шкіркою. Добре для цього підійдуть помідори пізніх сортів. У цьому рецепті я хочу розповісти, як заготовити помідори на зиму без закачування. Щоб досягти хорошого результату, потрібно дотримуватися кількох правил, а саме: добре стерилізувати тару; брати помідори без пошкоджень; зберігати їх тільки в прохолодному місці, наприклад - в погребі; заготовлювати в самому кінці сезону дозрівання цього овочу. Дотримуючись цих нехитрих рекомендацій, помідори без закачування будуть зберігатися і радувати вас своїм неповторним смаком досить довго.

  • помідори— 1 кілограм
  • морквяна бадилля— 1 пучок
  • часник— 2 зубчики
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • вода— 1 літр
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • оцет— 70 мілілітрів
Помідори на зиму без закачування - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Помідори беріть щільні, з твердою шкіркою, НЕ переспілі.

Помідори на зиму без закачування - фото крок 2 У кожну підготовлену стерилізовані банки покладіть кілька гілочок морквяної бадилля, яка додасть помідорів приємний аромат і легкий пряний смак. Додайте парочку лаврових листів і викладайте помідори, приправивши їх порізаним часником.

Помідори на зиму без закачування - фото крок 3 Тим часом приготуйте маринад. Закип'ятіть воду з сіллю і цукром, а коли зніміть з вогню, додайте оцет. Для того, щоб простерилізувати помідори, залийте їх чистою киплячою водою і потримайте 5 хвилин, потім воду злийте.

Помідори на зиму без закачування - фото крок 4 Банки з пропареними помідорами залийте гарячим маринадом і закрийте тугими капроновими кришками, які після охолодження стягуються і герметично закупорюють тару. Після охолодження перемістіть банки з томатами в прохолодне місце, найкраще - в льох або холодильник.

Подібні рецепти

Салат з огірків на зиму без закачування

Мармурова яловичина на мангалі

Дуже зручно заготовлювати огірки на зиму, відразу ж роблячи з них салат. Закуска виходить смачною і практичною, до того ж - завжди актуальною. Салат з огірків добре поєднується з різними гарнірами. опис приготування: упевнений, що вам сподобається цей простий рецепт приготування салату з огірк...

Проста засолювання огірків без закачування

Проста засолювання огірків без закачування

Для любителів малосольних огірочків пропоную дивно простий варіант засолювання огірків без закачування і зайвих клопотів. вже через 6-8 годин можна насолоджуватися їх чудовим смаком. опис приготування: Якщо у вас немає можливості робити консервації на зиму, тоді ця проста засолювання огірків б...

Салат з огірків без закачування

Салат з огірків без закачування

Любительки робити заготовки знають чимало оригінальних і смачних рецептів. Пропоную ще взяти на замітку досить простий варіант, як приготувати салат з огірків без закачування. опис приготування: Це досить простий рецепт салату з огірків без закачування, який можна їсти вже через пару годин при...

Помідори без оцту на зиму

Помідори без оцту на зиму

Якщо ви не любите смак оцту, то вам сюди. Пропоную рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. Нічого складного в приготуванні цієї заготовки немає. А результат перевершить всі очікування! опис приготування: Нижче описаний простий рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. головне — п...

Помідори на зиму без стерилізації та оцту

Помідори на зиму без стерилізації та оцту

Сьогодні я розповім, як приготувати помідори на зиму без стерилізації та оцту. Це ароматні помідорчики, які ідеально підходять до відварної картоплі! опис приготування: кількість цукру, солі і лимонної кислоти вказано на 1 літр рідини. Виміряйте обсяг рідини, після того як зіллє воду з банок. ...