Рецепт Піджарка з печінки яловичої

Рецепт Піджарка з печінки яловичої
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої.

опис приготування:

Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно доповнять інші страви. Тепер ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої.

  • Зелена цибуля— 200 грам
  • яловича печінка— 1 кілограм
  • часник— 30 грам
  • бульйон— 50 мілілітрів
  • Мелений чорний перець— 1,5 грами
  • Червоний перець— 350 грам
  • Рослинна олія— 30 грам
  • Соєвий соус— 30 грам
  • сіль— За смаком
Піджарка з печінки яловичої - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Вимийте овочі та печінку. Після того, як печінка помили, обдайте її окропом.

Піджарка з печінки яловичої - фото крок 2 Починаємо нарізати інгредієнти. В першу чергу поріжте печінку на шматочки розміром 5-6 см. Також поріжте зелену цибулю на шматочки розміром 4 см. Після лука приступайте до червоного перцю. Очистіть серцевину перцю, розріжте його на такі ж шматочки, як і печінку. очистіть часник, покришите його на маленькі шматки.

Піджарка з печінки яловичої - фото крок 3 підігрійте сковорідку, попередньо виливши на неї масло. Після цього покладіть в неї нарізану печінку і 1/3 частина шматочків зеленої цибулі. помішуючи, обсмажуйте інгредієнти на невеликому вогні протягом 2 хвилин. Додайте трохи бульйону (50-60 мл.).

Піджарка з печінки яловичої - фото крок 4 Продовжуйте тушкувати протягом 2 хвилин. Потім додайте часник, залишки зеленої цибулі і червоний перець. Посоліть за своїм смаком і все перемішайте.

Піджарка з печінки яловичої - фото крок 5 Додайте соєвий соус, продовжуйте гасити 2 хвилини, плавно помішуючи. Перед тим, як піджарка приготується, її необхідно поперчити меленим перцем. Перчите на свій смак.

Піджарка з печінки яловичої - фото крок 6 Як тільки засмажкою з печінки яловичої приготувалася, викладіть її на блюдо. Зверху можна прикрасити зеленню по своєму смаку. Смачного!

Подібні рецепти

Салат з яловичої печінкою

Биточки манні

овочеві, м'ясні, фруктові, пряні, з майонезом і без - все це про салатах. Однаково люблю і готую як холодні, так і теплі салати. розповім рецепт, як приготувати салат з яловичої печінкою. опис приготування: Яловича печінка має насичений і дуже специфічним запахом (як більшість нутрощів) тому п...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...

Піджарка з індички

Піджарка з індички

Хочете приготувати ситний і дуже апетитний вечерю за малий проміжок часу? Цікавий і досить простий рецепт піджарки з індички вам на допомогу. Блюдо здивує ваших рідних і друзів своїм смаком. опис приготування: Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Ці...

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...

Піджарка зі свинини

Піджарка зі свинини

Рецепт приготування піджарки зі свинини. опис приготування: Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні. приготування: Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном....