Рецепт Піджарка

Рецепт Піджарка
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте!

опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і інші субпродукти, які є у вас під рукою. Дуже зручно використовувати сотейник або казан з товстим дном, а також мультиварку, наприклад. Блюдо чудово поєднується з будь-яким гарніром, так що раджу спробувати.

  • курячі шлунки— 800 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком(перець, паприка, цукор, зелень)
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
піджарка - фото крок 1 1. шлунки вимийте, очистіть і наріжте.

піджарка - фото крок 2 2. На сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте шлуночки до рум'яності на середньому вогні.

піджарка - фото крок 3 3. Очистіть і подрібніть цибулю, а також часник і перець, якщо ви любите гостреньке.

піджарка - фото крок 4 4. У посуд з товстим дном налийте трохи олії і до легкого золотистого кольору обсмажити цибулю. Додайте часник і смажте ще пару хвилин.

піджарка - фото крок 5 5. Томатну пасту розведіть у воді або бульйоні. Вилийте до цибулі. додайте сіль, спеції, перець.

піджарка - фото крок 6 6. додайте шлунки, накрийте кришкою і млоїте на повільному вогні до готовності близько години. В кінці розведіть трохи крохмалю у воді і додайте в піджарку, щоб вона була погустіше.

Подібні рецепти

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Свиняча піджарка зі сметаною

Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...

Піджарка з печінки яловичої

Піджарка з печінки яловичої

Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...

Піджарка з м'ясом

Піджарка з м'ясом

Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який. опис приготування: Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, ...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...

Піджарка з індички

Піджарка з індички

Хочете приготувати ситний і дуже апетитний вечерю за малий проміжок часу? Цікавий і досить простий рецепт піджарки з індички вам на допомогу. Блюдо здивує ваших рідних і друзів своїм смаком. опис приготування: Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Ці...